Така се получи, че последният трейлър на „Огненият пръстен: Революция” („Pacific Rim: Uprising”) на Стивън С. ДеНайт погреба и малките надежди, които имахме за това продължение (а вярвайте, те бяха изключително малки), и в резултат продължаваме да отразяваме филма единствено по инерция. Най-новото около рекламната му кампания са два телевизионни спота и три постера, които ще бъдат ексклузивно за IMAX.

Припомняме, че действието в „Огненият пръстен: Революция” се развива десет години от битката за Портала. Получила заслужени овации с победата над извънземните нашественици, програмата „Йегър” еволюира в най-могъщия и всеобщ проект за отбрана в човешката история. Призивът сега е отправен към всички най-добри и смели млади хора да се присъединят към програмата – и да се превърнат в следващото поколение герои. А когато страховитите „кайджу”-та се завърнат, човечеството ще бъде готово…

Чудим се отговорните хора зад този проект не видяха ли какво се случи с приходите на последния филм от „Трансформърс“ франчайза. Защо са тръгнали в тази посока?… Но да не подхващаме пак темата. Вижте подробен синопсис, а след него и новите постери.

В „Огненият пръстен: Революция“ конфликтът между извънземните чудовища Кайджу и управляваните от хора суперроботи Йегъри, които трябва да преустановят изтреблението на човешката раса, e обхванал цялата Земя. Джон Бойега е бунтовникът Джейк Пентакост – някога обещаващ пилот на Йегър, чийто легендарен баща е жертвал живота си, за да осигури победа на човечеството срещу зловещите Кайджу. Джейк е прекъснал обучението си преди години и се е отзовал в криминално общество. Но когато още по-голяма заплаха надвисва над градовете ни и грози да постави света на колене, Джейк получава нов шанс да съживи паметта на баща си и да се свърже отново със сестра си Мако Мори (Ринко Кикучи) – водач на ново поколение пилоти, израснали във време на война. Докато търсят отмъщение за всички убити, те се надяват да успеят да възпламенят световна революция срещу злите сили на изтреблението. Към Джейк се присъединяват талантливият пилот Ламбърт (Скот Истууд) и 15-годишният Йегър-хакер Амара (Кайли Спейни), които бързо се превръщат в негово семейство. Скоро те стават и най-мощното оръжие на защитата, което някога се е разхождало по земята.

плакат pacific-rim-uprising-poster-2 pacific-rim-uprising-poster-3 pacific_rim_uprising_ver11_xlg

Режисьор на „Огненият пръстен: Революция” („Pacific Rim: Uprising”) е Стивън С. ДеНайт („Daredevil”), който е и сценарист наравно с Емили Кармайкъл, Т. С. Ноулин, Кира Снайдър – идеята е на Гийермо дел Торо. В ролите са Джон Бойега, Скот Истууд, Дзин Тиан, Чарли Дей, Адриа Архона, Бърн Горман, Ринко Кикучи, Кайли Спейни и др.

Премиерата е 23 март 2018.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *