Наближава премиерата на очаквания от нас „горещ“ хит „Thoroughbreds” с участието на любимките ни Оливия Кук и Аня Тейлър-Джой, както и на вече покойния Антон Йелчин, и Focus Features правят финален маркетингов натиск, в опит да запалят любопитството на максимален брой хора. Те залагат на кратък трейлър, акцентиращ върху добрите отзиви, които филмът получи от фестивалния си показ, както и на клип, загатващ за социопатските наклонности на двете главни героини.

Припомняме, че „Thoroughbreds” е дело на дебютанта Кори Финли и разказва за две приятелки от детството Лили (Тейлър-Джой) и Аманда (Кук), които се събират отново като тийнейджърки и въпреки че са пълни противоположности почти във всяко едно отношение, се обединяват с една обща цел – да се отърват от потискащия доведен баща на Лили. За целта те се обръщат за помощ към местен дребен мошеник…

Смятаме, че предишните реклами бяха по-убедителни, но за нас няма значение, ние сме на линия при всички случаи – както казахме, фенове сме на Оливия Кук и Аня Тейлър Джой, които изглежда са отлични в ролите и с удоволствие ще гледаме как се справят в тази не особено оригинална, но винаги актуална история.

Вижте един малко по-подробен синопсис на филма, както и нов постер, който тематично върви с по-горния трейлър.

Лили и Аманда са приятелки от деца и се срещат отново в Кънектикът след години. Лили се е превърнала в изискана тийнейджърка от висшата класа, учила в пансион и изкарала престижен стаж; Аманда притежава удивителен ум, хитрост и способност да се справя във всякакви ситуации, но за сметка на това няма никакви приятели. Макар на пръв поглед да са пълни противоположности, двете момичета се обединяват около презрението на Лили към нейния доведен баща Марк. Приятелството на Лили и Аманда укрепва, появяват се разрушителни мисли и двете наемат местния мошеник Тим, за да вземат нещата в собствените си ръце и да сложат живота си в ред…

плакат

Режисьор и сценарист на „Thoroughbreads” е Кори Финли, а в ролите са Оливия Кук, Аня Тейлър-Джой, Антон Йелчин, Пол Спаркс, Кали Верноф, Франси Суифт и др.

Премиерата е 9 март 2018.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *