Днес очевидно няма да успеем да си поемем въздух, защото новините с трейлъри от американския Super Bowl продължават да ни заливат, а ние започваме да добиваме все по-ясна представа какви благини ни очакват през новата година. А вторият сезон на „Западен свят” със сигурност е едно от нещата, които няма да пропуснем за нищо на света.

Припомняме ви, че вече видяхме един кратък тийзър, а след това научихме, че Лиса Джой обещава меле в четвърти епизод. Тъй като сериалът тръгва след два месеца, съвсем удачно беше да видим нови кадри от сезона. Затова повече обяснения ви предлагаме новата Super Bowl реклама, която е доста кратка, но за сметка на това загатва ефектно за отмъщението на андроидите, което предстои да се разгърне в тотален кошмар за хората.

https://youtu.be/qUmfriZoMw0

От доста време не бяхме попадали на трейлър, който да използва ефектно песен на Кание Уест (може би от „The Wolf of Wall Street” насам), а Runaway пасва идеално на втори сезон с пианото в началото и текста, който не чуваме в трейлъра. Както и да е, акцентът със сигурност не е Уест, а Уест-уърлд, и по-специално синтетичните бикове, пуснати на свобода. Ето какво сподели актрисата Теса Томпсън:

Това наистина е сезон, в който жените господстват. Те владеят света в увеселителния парк този път, особено жените, които играеха гостоприемници. Преди ги виждахте като обекти, например героинята на Танди Нютън, която работеше в публичен дом и можеше да бъде взета от всеки, който я поиска. В този сезон ще видите как нещата се обръщат и тя ще бъде тази, която може да има всеки, който реши.

Има си хас. Изобщо не се изненадваме, че скандалите за сексуален тормоз в Холивуд ще окажат влияние на сериала, което в случая едва ли ще ни подразни, защото темите бяха заложени от самото начало, а сега предстои да видим логичното развързване на сюжета, състоящо се в бунта на машините. Интересно ни е дали ще видим нещо от другите паркове (особено от източния свят със самураите). Предстои да разберем напролет. По-точно на 22 април. Дотогава ще ви държим в течение, в случай, че изплуват любопитни материали.

 

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments