27400205_836531579532_883692658_ns ss

Преди два дни кино журналистът и наш добър приятел Стаси Кара представи новия си проект – пътуващ филмов влог с името Cinema Confidential или иначе казано “Поверително от света на киното”. Всеки четвъртък ще можем да видим нов епизод от поредицата й, която освен че включва обичани имена от света на киното, ще ни среща с тях от любими градове, използвани за филмови локации. През следващия месец тя ще ни срещне с няколко европейски актьори, добили световна слава от екрана и успешно прескочили в света на голямото кино. Списъкът включва две обичани икони на френското кино, секс символ от 80-те години, испанска актриса, изиграла злодей в холивудски блокбъстър, италиански актьор, разбил не едно и две женски сърца, както и български творец, добил световно признание. Освен среща с герой звезда, всяка седмица ще се пренасяме и в европейски град, участвал в не една и две продукции. Сред локациите, които подготвя проекта са Берлин, Лондон, Барселона, Рим и Неапол.

Първи епизод, който вече е онлайн, ни пренася в кафе „Айнщайн” в Берлин, където режисьорът Куентин Тарантино снима една от сцените си във филма „Гадни копилета”, попадаме на червения килим на европейските филмови награди и се запознаваме отблизо с обичания шведски актьор Стелан Скарсгард. Познаваме го като учител по математика от „Добрият Уил Хънтинг”, един от потенциалните бащи на героинята на Аманда Сейфрид в „Mamma Mia!”, както и като Бил Търнър по прякор каиша от поредицата „Карибски пирати”. Той ще си поговори със Стаси за прехода към Холивуд, има ли добри и лоши хора на света според него и как се чувства като баща на двама от младите секс символи в киното – Александър и Бил Скарсгард.

Филмовите разходки и срещи от Европа ще се случват веднъж седмично в Cinema Confidential до месец март, когато журналистката ще замине отвъд Океана в сърцето на киното – Холивуд, подобно на героите от поредицата си. От там, точно навреме за най-големите филмови отличия – наградите „Оскар”, тя ще продължи да ни среща с големи звезди, любопитни истории от света на кино, съдби на хора, добрали се до успеха, както и ще ни пренася на различни филмови локации и студиа. Запазена марка на влога й ще бъде факта, че той ще е на два езика – английски и български, за да може да достига и до хора, извън пределите на България.

Журналистката ще смени и името си, за да започне този изцяло нов проект и да се втурне в приключението да обиколи филмовия свят с влога си. За целта тя ще се превърне в Станислава Айви (Ivy) и всяка седмица буквално ще ни приближава до големите звезди на място. Освен в търсене на интервюта и герои, Стаси ще търси реализация и на собствените си филмови идеи и проекти. Журналистката завърши курс по режисура в престижната школа New York Film Academy това лято, има завършен сценарии за пилотен епизод за сериал по книгата й “Повикът на щастливата случайност”, както и за още няколко късометражни проекта. Целта й е да се докосне до правенето на кино в Холивуд и да може едновременно да разкаже за него, както и да добие повече опит и самата тя.

Можете да следите Cinema Confidential в следните канали:
www.cinema-confidential.com
https://www.youtube.com/stanislavaivycinemaconfidential
https://www.facebook.com/cinemaconfidential/
https://www.instagram.com/cinemaconfidential/

27292670_836531574542_1319663454_n

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

7 Comments

  1. Ужасна, плоска и безинтересна. Както водещата така и концепцията на предавания за кино у нас. „Интервюта“ които показват отегчени актьори/режисьори, минали през ситото на 10 подобни интервюта за ден, като част от рекламата на даден проект. И това се представя като „специално за…“ Мхм, специално и за още 20 като нас, дето са ни отпуснали по пет минути и всичко е по часовник. Ако някой не се сеща за какво става дума, да изгледа сцената с Хю Грант в „Нотинг хил“ когато се правеше на журналист от списание „Кон и хрътка“.

    Подобни предавания за кино в България са поначално сбъркани и объркани. Всеки нов водещ и продуцент си мисли, че е достатъчно да покаже три премиери, да направи две интервюта и с това предаването се изчерпва. То за това и толкова предизвикват интерес. Алоу, елате в 21 век!!! Вие сте точно като българското кино, тотално извън час…

    Само два примера, как се прави без телевизия, без превзети маниери, сухота и негледаемост. Т.е. как се прави точно обратното на изброеното…

    Руски канал за киноревюта и не само. Чужди и техни. Неподправен хумор, но и познаване на киноисторията, примери, обосновка, препратки… критика за тоталните глупости и похвали за хубавото кино. Плюс пътувания до локации свързани с кино историята. Каналите на русначето имат към 3 милиона последователи, а последните му клипове се гледат от 5 до 7 милиона души. Ало, Стаси… колко те гледаха по битиви? Да позная ли? Колкото гледат и Дюзев. Бухахаха…
    https://www.youtube.com/user/TheBadComedian/featured

    Ето го и Крис… https://www.youtube.com/user/ChrisStuckmann

    Иначе, няма лошо, че сте си приятелчета с Кара. Само дето от това нито ще стане по гледаема, нито по читаема. Защото е скука. От Стаси може да научите само, как не се прави.

  2. Нищо лично против Стаси Кара, но предаванията й и коментарите й са ми крайно блудкави и плашещо плоски.

    1. Може да е супер, за по питие или щото си и гостувал в предаването… Всъщност „супер“ е доста неангажиращо и неопределено. Почти като претенцията която представлява.
      🙂

    2. Аха ха ха … извинявай, че имам мнение, което не съвпада с бравурната рекламна статийка. И за това, че имам вкус различен от българска телевизионна ширпотреба. Предпочитам да съм анти-супер на идеалът ви за супер…
      🙂

    3. Е луд ли си бе – имай си го мнението, няма лошо 🙂