Hello! Aviron Pictures представиха пълен трейлър на „The Strangers: Prey at Night“ – подготвяното от режисьора Йоханес Робъртс и доста позакъсняло продължение на приятния „home invasion” хорър на Брайън Бертино „The Strangers”. Първата реклама на филма определено не ни спечели и сега обръщаме поглед към новата с надеждата да видим нещо, което да ни заинтригува отвъд интереса ни към жанра.

Припомняме, че „The Strangers: Prey at Night“ (уж) е създаден по „действителни събития“ и разказва за младо семейство, което, докато е на пътешествие, пристига в парк за кемпери и каравани, който обаче изглежда напълно обезлюден. Под прикритието на нощта, те са нападнати от трима маскирани психопати, които тестват желанието им за оцеляване отвъд всички възможни граници.

You can run. You can hide. Or you can fight… like hell! А може и да не гледате. Филма, а не по принцип. Ние натам вървим, защото, за съжаление, и в тази реклама не виждаме нищо вълнуващо – повторение на добре познати и гледани до втръсване идеи, без капка свежест. Виж, ако я имаше Кристина Хендрикс гола, бихме се писали първи на опашката за билети. Ама ще видим, може все пак да се жертваме, ей така, от мазохистични подбуди.

Режисьор на „The Strangers: Prey at Night“ е Йоханес Робъртс („Hellbreeder”, „The Other Side of the Door”, „47 Meters Down”), по сценарий на Брайън Бертино и Бен Кетай. В ролите са Кристина Хендрикс, Мартин Хендерсън, Бейлий Мадисън, Луис Пулман, Ема Беломи и др.

Премиерата е 9 март 2018.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *