Вече сме виждали как точно ще изглежда Антонио Бандерас като Пабло Пикасо на първите официални снимки от предстоящото завръщане на поредицата на National Geographic „Геният“, но вече е време за „истински“ поглед, при това не само към Бандерас, но и към останалите актьори и цялостния облик на новия сезон, защото вече имаме първи трейлър.

В случай, че не ви е станало ясно, втори сезон на „Геният“, по подобие на първия, който разказа историята на Албърт Айнщайн (изигран блестящо от Джефри Ръш), ще ни разкрие подробности от забележителния личен и творчески живот на големия художник Пабло Диего Хосе Франсиско де Паула Хуан Непомусено Мария де лос Ремедиос Криспиняно де ла Сантисима Тринидад Руиз Пикасо, който светът познава просто като Пикасо. Вижте какво може да очаквате.

Изглежда високото ниво на продукцията от първи сезон е запазено и тук, но в днешно време това не е нещо, което трябва да се изтъква като голям плюс. По-важното в случая е какво ще е нивото на историята. Животът на Пикасо е достатъчно бурен и интересен, че да се заснемат няколко сериала, така че предпоставката за нещо интересно я има. Не сме съвсем сигурни, че Антонио Бандерас като Пикасо ни радва, но със сигурност не ни и дразни, така че чакаме да видим какъв ще е крайният резултат.

Припомняме, че освен Антонио Бандерас във втори сезон на „Геният“ ще видим Алекс Рич в ролята на младия Пикасо, Клемънс Поези като Франсоаз Жило, френска художничка и авторка на бестселъри, която има две деца от десетгодишна си връзка с Пикасо; Себастиан Роше като Емил Жило, тираничния баща на Франсоаз; Робърт Шийън в ролята на Карлос Касагемас, испански студент по изкуство и поет, един от най-близките приятели на Пикасо; Попи Делевин като Мария-Тереза Валтер, любовница и муза на Пикасо, майка на първата му дъщеря, както и Ашлин Франсиози в ролята на французойката Фернанде Оливие, артист и модел, на която Пикасо рисува над 60 портрета.

Сред актьорите са още и завръщащите се от първи сезон Саманта Коли в ролята на Дора Маар, френски фотограф и художничка, любовница и муза на Пикасо; Ти Ар Найт като Макс Джейкъбс, един от първите приятели на Пикасо в Париж; Сет Гейбъл като Гийом Аполинер, един от най-изтъкнатите поети на XX век и съмишленик на Пикасо; както и Джони Флин в ролята на френския актьор Ален Кюни.

Премиерата на втори сезон на „Геният“ е на 24 април.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments