day of the dead remake
Кулинарна драма с некромански подправки…

От днес ненужната хорър ревизия „Day of the Dead: Bloodline“, вдъхновена от Джордж А. Ромеро, може да бъде гледана по съвсем официални канали. Затова решихме, при условие, че продукцията беше щателно отразявана от нас, да направим финален ъпдейт, който да налее още маслен хейт из коридорите на виртуалния ни офис.

Започваме с нов и не толкова натуралистичен (поне в сравнение с първия) трейлър:

…а веднага след него вижте тeзи два откъса:

https://www.youtube.com/watch?v=WZ6JToBY7_k

https://www.youtube.com/watch?v=vUBrPizoNY4

…от които е видно, че Макс както приживе, така и в зомби амплоа е някакъв абсолютен гъз, което значително го отличава от прототипа Bub, който видяхме през 1985 г. в оригиналния „Денят на мъртвите“ на Ромеро. Не ни харесва посоката, ама изобщо, освен това не само художествено, но и чисто занаятчийски филмът ни се струва все по-нелеп, така че когато тия дни седнем да го изгледаме, очакваме на финалните надписи да сме намразили значително живота си и начина, по който го пропиляваме, докато зяпаме второкласни брадви.

Day of the Dead: Bloodline“ e peжисиран от Хектор Ернандес Висенс („El cadáver de Anna Fritz“), а сценаристи са Марк Тондеpай и Ларс Джейкъбсън. В ролите ще видим Софи Скелтън, Джонатан Шек, Джеф Гъм, Маркъс Ванко, Марк Райно Смит, Лорина Камбурова, Люк Казънс, Рейчъл О‘Мийра, Атанас Сребрев, Нейтън Купър, Кристина Серафини, Шари Уотсън, Ник Лоуб и др.

Съмнителният екранен продукт на Lionsgate Films вече е наличен онлайн.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *