Lionsgate and CBS Films представиха нов трейлър на „Winchester: The House That Ghosts Built“ на братята Питър и Майкъл Спириг, чието заглавие сега е съкратено само до „Winchester“. Припомняме, че филмът е с участието на Хелън Мирън и е вдъхновен от истински събития (няма да се уморим да въртим очи, всеки път, когато чуем това за филм с духове или всякакви други свръхестествени явления и събития), в чиито център е „къщата обитавана от най-много духове в света“.

По подробно, „Winchester“ разказва за чудовищно голямото, седеметажно и притежаващо стотици стаи имение Уинчестър (намиращо се в близост до Сан Франциско), което наследницата на прочутата фамилия Сара Уинчестър (Мирън) строи в продължение на години без почивен ден. Сара не е построила огромната, напомняща лабиринт къща за себе си или за племенницата си, нито пък за хората, които я посещават, а за убежище на стотици отмъстителни духове, загинали от оръжията на Уинчестър, най-страшните от които имат лични сметки за уреждане със семейството…

Вижте новия трейлър.

Първият трейлър определено не ни впечатли, а сега и този не ни показва нищо, което да ни кара да си мислим, че „Winchester“ ще е нещо повече от добре изглеждащ „jump scare galore“, без особени качества отвъд атмосферата и сценографията. Но, както казахме и миналия път, въпреки че не ни грабват рекламите, задължително ще хвърлим око на филма, заради любовта ни към жанра и заради братята Спириг, които харесваме. Разбира се и заради голямата Хелън Мирен. Най-големите ни надежди са за „guilty pleasure“ в стила на „Свърталище на духове” на Ян де Бонд.

Режисьори на „Winchester: The House That Ghosts Built“ („Daybreakers”, „Predestination”) са Питър и Майкъл Спириг, които са и сценаристи, наравно с Том Вон („Playing House“), а сред продуцентите са Тим МакГеън, Брет Томбърлин и Брайън Гилбърт. В ролите са Хелън Мирън, Джейсън Кларк, Сара Снук, Ангъс Сампсън, Лора Брент, Тайлър Копин и др.

Премиерата е 2 февруари 2018.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *