Един любопитен и провокативен докуменален филм имаше своята премиера в програмата на фестивалите в Торонто и Палм Спрингс и сега Magnolia Pictures предоставя първи поглед към него – в мрежата се „завъртя” трейлъра на творбата на Джет Ротстайн „The China Hustle”, посветен на „голямата мрежа от измами”, стартирана от Уол Стрийт и включваща инвестиции със сериозна възвращаемост в Китай.

Хората, които са достатъчно умни, за да се интересуват от движението на стокови, фондови пазари и всякакви предприемачески авантюри, сигурно са наясно, че в икономическия бум на Китай участват много капитали с най-различен произход, но съвсем друго си е да се сдобиеш с тези познания чрез увлекателен документален разказ. И както винаги в света на „акулите” – нужни са алчност и бързина, за да се реализира максимално ефективно подготвяния „удар”. Вижте!

The China Hustle” е филм на продуцентите на „Enron: The Smartest Guys in the Room” и представлява разказ за едно все още неразкрито (изцяло) финансово престъпление, в което са замесени хора от Уол Стрийт и е толкова голямо, че може да засегне портфейлите на всички. Инвеститорите от света на парите трескаво и непрестанно търсят нови алтернативи за бързо възвръщаеми вложения на територията на глобалните пазари – и по съвсем естествен път за тях Китай се превръща в златна мина. Когато един инвеститор разкрива сериозна мрежа от измами, всичко останало съвсем логично е поставено под въпрос.

the-china-hustle-poter

The China Hustle” е режисиран, както споменахме, от Джед Ротстайн („Before the Spring: After the Fall”, „Hidden Crisis: Women & AIDS”), продуциран е от Стейси Офман, Алекс Гибни и Франк Маршал и предстои да се появи в избрани киносалони, в платформите за VOD, в iTunes и по Amazon Video на 30 март 2018.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *