lead_960

След като вчера Американската академия за киноизкуство и наука разпространи съкратения списък със заглавията, борещи се за номинация за „Оскар“ 2018 в категорията за „най-добри специални визуални ефекти“, днес те обявиха и филмите, които ще се състезават в друга наша любима техническа категория – тази за „най-добър грим и прически“.

Списъкът се състои от седем филма и според официалната информация, на 6 януари, на членовете на академията от този бранш ще бъдат показани 10-минутни клипове от всеки един от филмите, след което те ще изберат финалната тройка, която ще се състезава за „Оскар“. Вижте списъка.

Bright
Darkest Hour
Ghost in the Shell
Guardians of the Galaxy Vol. 2
I, Tonya
Victoria & Abdul
Wonder

Няма „Формата на водата“, няма „Блейд рънър 2049“, няма „Междузвездни войни: Последните джедаи“, няма „То“, няма нищо. Добре че поне „Най-мрачният час“ присъства, който имахме щастието да гледаме и е нашият фаворит.

Пълният списък с номинираните за „Оскар” във всички категории ще стане ясен на 23 януари 2018, а юбилейната 90-та церемония по връчването на наградите, която отново ще бъде водена от Джими Кимъл, ще се състои на 4 март 2018 в Dolby Theatre в Hollywood & Highland Center, Холивуд.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments