1222192

Както вероятно знаете, след успеха си с „Фантастичния мистър Фокс“, който беше номиниран за „Оскар“, любимият ни Уес Андерсън се завръща в света на stop-motion анимацията с „Isle of Dogs”. Действието на филма се развива в Япония в близко бъдеще, където в следствие на поредица от атаки, всички кучета са изгонени да живеят на служещ за бунище остров. По-конкретно, историята се завърта около Атари Кобаяши – малко момче, което идва на острова, за да намери своя верен четириног приятел Спотс.

Вчера Fox Searchlight представиха нов официален постер на филма, който впечатлява с богатото разнообразието от кучета, като всяко едно от тях се отличава със своя уникална идентичност и за пореден път ни кара да се впечатлим и поклоним пред майсторите на това изкуство. Вижте плаката, а веднага след него ще откриете и по-подробен синопсис. Също така стискайте палци скоро да видим и нов трейлър.

isleofdogsposter

Isle Of Dogs” разказва историята на Атари Кобаяши, 12-годишния повереник на корумпирания кмет Кобаяши. След като е издаден специален декрет, всички кучета от град Мегазаки са изхвърлени на огромното, далечно сметище „Острова на боклука”. Атари се решава на дръзка постъпка – пилотира мини-самолет, за да прекоси реката, да стигне до острова и да открие своето куче Спотс. Попаднал сред други представители на низвергнатите домашни любимци, които стават негови приятели, той започва своето епично пътешествие, което ще реши съдбата и бъдещето на цялата префектура…

Режисьор и сценарист на „Isle Of Dogs” е Уес Андерсън, който е и продуцент, наравно с Джеръми Доусън, Стивън Рейлс и Скот Рудин. Ролите озвучават Едуард Нортън, Бил Мъри, Скарлет Йохансон, Брайън Кранстън, Лиев Шрайбър, Тилда Суинтън, Грета Гъруиг, Франсис Макдорманд, Джеф Голдблум, Харви Кайтел, Ф. Мъри Ейбрахам, Боб Балабан, Бъд Корт, Акира Ито, Куничи Номура, Кою Ранкин, Акира Такаяма, Франк Ууд, Кортни Ванс, Йоко Оно и др.

Премиерата е 23 март.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *