IMGааа_0978

В отчаян опит да направят сайта по-вълнуващ за българската аудитория преди година редакторите прибегнаха до силите на мрака и изпратиха специални кореспонденти в Рио де Жанейро, където понастоящем пребивава великата Мадам Лазонга – единственият кино астролог във Вселената Предлагаме ви прогнозата й за този месец:

Овен

Вие сте много контактни и активни в социалния си живот, но внимавайте да не прекалявате твърде много с онлайн комуникацията, защото може да се подведете. Не прахосвайте свободното си време за незначителни неща. Ако планирате пътуване до далечна дестинация, по-добре да е в края на месеца, междувременно ви очакват вълнуващи срещи с чужденци и задълбочени разговори. Възможно е да получите неочаквана финансова подкрепа, така че не се тревожете относно разходите през този месец. В работната среда бъдете внимателни, намерете начин да не се натоварвате емоционално, да не избухвате, поддържайте добър имидж.

Препоръчителни филми: „Социалната мрежа”, „Римска ваканция

„Социалната мрежа” – Дейвид Финчър
„Социалната мрежа” – Дейвид Финчър

Телец

Подходящо време е за анализиране на финансовата ви ситуация, от какво имате нужда, за да се чувствате наистина сигурни? Направете реалистичен план за действие и не позволявайте на тревожността да пречи на добрите взаимоотношения с половинката ви. Ако сте склонни да мислите твърде негативно, сега е момента да си зададете въпроса служи ли ви добре този навик или не. Запознавайте се нови хора, обменяйте идеи, ще бъдете изключително любознателни през този месец. Въоръжете се с търпение, за да може успешно да се потопите в новата материя, да „смелите“ информацията и да усъвършенствате новите умения.

Препоръчителни филми: „Кешбол”, „Ikiru

„Кешбол” - Бенет Милър
„Кешбол” – Бенет Милър

Близнаци

Забавете мислите си с релаксираща музика, медитация или йога. Този месец е важно да не приемате нищо лично, за да не се окажете в неконструктивни спорове с близките си. Много по-пълноценно ще се чувствате, ако фокусирате енергията си в ежедневните ритуали и работата си. Ще искате да скриете уязвимостта си, но няма да успеете. По-добре позволете на партньора и близките ви приятели да стигнат до вас, като проведете задълбочен разговор с тях. Приемете ситуацията такава, каквато е, не се съпротивлявайте и не се опитвайте да избягате от неизбежното. Ще откриете, че няма нищо страшно в това и се тревожите напразно.

Препоръчителни филми: „Призови ме с твоето име”, „Животът на Брайън

„Призови ме с твоето име” – Лука Гуаданимо

Рак

За да се радвате на хармоничен живот, първо се постарайте да постигнете баланс вътре в себе си. Имате нужда от презареждане, разходки сред природата и спокойни събирания с приятели са чудесни опции за вас този месец. Нещо ще ви провокира да се замислите до колко работата ви наистина е полезна и какво бихте искали да промените в нея. Вдъхновение ще намерите в занимания с деца, рисуване, песни и танци. Подгответе се за промени в романтичните ви взаимоотношения, каквото и да стане ще е за добро, а отговорите сами ще ви се покажат без да се налага да чакате и да ги търсите. Отпуснете се и се доверете на потока на живота.

Препоръчителни филми: „Възвишение”, „Born to Be Blue

„Born to Be Blue” - Робер Будро
„Born to Be Blue” – Робер Будро

Лъв

Скорошното ви запознанство с нови хора, ще ви напомни да обръщате внимание на малките неща в живота. Този месец ще се чувствате изобретателни, много добре ще ви се отрази да сте в компания на деца. Възможно е да откриете нов талант – нещо, което от край време усещате, че умеете, просто трябва и да повярвате. Заниманията по декориране на дома по празниците, ще ви заредят с енергия, вие умеете да създавате уют! Не пренебрегвайте здравето си, грижете се за себе си във всеки възможен аспект. Възможни са промени в работата, извлечете максисмума от ситуацията, дори и да не ви се струва приятна на пръв поглед.

Препоръчителни филми: „The Beguiled”, „Роко и неговите братя

The Beguiled - София Копола
The Beguiled – София Копола

Дева

Вие не обичате да взимате импулсивни решения, затова този месец добре ще обмисляте възможни промени в кариерата и в дома ви. Всичко с цел търсене на сигурност и спокойствие. Възможно е да се появи предложение за нов бизнес в сферата на забавленията, който обаче е обвързан с рискове. Всяка дейност свързана с писане, учене и събиране на информация ще ви върви по вода този месец. Ако изпитате затруднение във взимането на решение- направете списък с плюсове и минуси, вие обичате нещата да са в определен ред и структура. Въздържайте се от покупки за дома до края на месеца, същото важи и за ремонтиране на ел.уреди и инсталации.

Препоръчителни филми: „Сиянието”, „Кланът Тененбаум

„Кланът Тененбаум” - Уес Андерсън
„Кланът Тененбаум” – Уес Андерсън

Везни

Този месец ще ви е трудно да балансирате между грижата за близките, за сигурността на дома и желанието ви за нови запознанства, авантюри и социална активност. При онлайн комуникацията е възможно да се получат недоразумения, в разговорите на живо също трябва да сте по-внимателни, думите ви ще се тълкуват погрешно. В желанието си да зарадвате приятелите си с перфектните подаръци, е възможно да похарчите повече от предвиденото, сега не е момента за импулсивни покупки. Приемете този месец като предизвикателство да излезете от комфортната си зона. Ще получите голяма подкрепа от семейството, ако сте търпеливи.

Препоръчителни филми: „Това е само краят на света”, „Голяма риба

„Това е само краят на света” - Ксавие Долан
„Това е само краят на света” – Ксавие Долан

Скорпион

Ще сте изпълнени с ентусиазъм този месец. Всичко задължения ще изпълнявате с лекота, но е възможно да ви налегнат тежки мисли, ако не сте заети. Концентрацията ви също няма да е много добра, затова е препоръчително да се захващате с по-скоро физически дейности. Оставете да ви води вътрешния глас и не се страхувайте да бъдете провокирате останалите и да инициирате дейности с приятели.  Ролята на лидер ще ви пасне добре. За да цените и обичате себе си, не ви трябват доказателства, имате неограничен потенциал! Все пак бъдете разумни в харченето по празниците, за да не изпаднете в дългове.

Препоръчителни филми: „Stranger Things 2“, „Отблизо”

„Stranger Things 2”

Стрелец

За обвързаните началото на месеца носи задълбочаване на взаимоотношенията, за необвързаните –запознанство с харизматичен човек, потенциален партньор за романтична връзка. Бомбардирани сте от хиляди мисли, направете нещо, за да успокоите ума си. Вие кипите от енергия и сигурно ще предпочете спорт и динамични игри пред медитацията, но каквото и да изберете, ще е от полза, стига да ви носи спокойствие. Много добре ще ви се отрази почивка сред природата и солидни дози сън. Не забравяйте да записвате сънищата си! Пазарувайте разумно! Добре знаете, че по-важно времето прекарано с любимите ви хора, отколкото материалните придобивки

Препоръчителни филми: „Тайната на Коко”, „Нотинг Хил

„Нотинг Хил” - Роджър Мичъл
„Нотинг Хил” – Роджър Мичъл

Козирог

Ще имате прекрасната възможност да погледнете на проблемите от друга перспектива. Това ще ви трансформира, ще откриете начини да рационализирате дейностите си, така че да ви остане време за важните неща. Ще ви се иска да реструктурирате някои аспекти на живота си. За тази цел ще ви помогнат хора, с които сте се запознали скоро. Не забравяйте да се грижите за себе си, помислете дали храненето и ежедневния ви режим имат нужда от промени. Възможно е да се озовете в неочаквани, дори нелепи ситуации, но вие ще запазите самообладание и ще ги посрещнете  по типичния за вас начин – със здрав разум и конструктивна комуникация.

Препоръчителни филми: „Първи контакт”, „Алфи

„Алфи” - Чарлз Шиър
„Алфи” – Чарлз Шиър

Водолей

Колкото и да ви се иска да се заминавате само с личностно развитие и творчески идеи, ще ви се наложи да се замислите качеството на приятелската ви среда. Трябва да пуснете миналото, да прекратите вредните взаимоотношения и тогава ще постигнете вътрешен интегритет. Възможно е да заемете мечтаната длъжност или да започнете работа, която наистина ви носи удовлетворение. Отпуснете се и се доверете на потока на живота, в професионално отношение нещата сами ще се наредят. Ще имате иновативни идеи, които ще се харесат на началниците или съдружниците ви.

Препоръчителни филми: „Младият папа”, „Мамените синчета

„Мамените синчета” - Федерико Фелини
„Мамените синчета” – Федерико Фелини

Риби

Не отлагайте наложителните разговори с работната ви среда, не бягайте от конфликти. В края на месеца ще се чувствате уверени и ще разберете, че сте направили най-доброто казвайки истината. Декорирайте дома си и канете по-често приятели на гости, така ще се почувствате наистина пълноценни. Ще имате вдъхновение да се занимавате с философски идеи, ще имате много полезни прозрения по отношение на изминалата година. Очакват ви и доста задълбочени разговори с нови за вас хора, с които бързо ще създадете приятелство. Пазете се от кавги, бъдете толерантни към най-близките си, опитайте се да сте търпеливи към тях, дори да не са прави, но и не им позволявайте да издевателстват над вас.

Препоръчителни филми: „Inherent Vice”, „Английският пациент

„Inherent Vice” - Пол Томас Андерсън
„Inherent Vice” – Пол Томас Андерсън

Пазете се от енергията на лошите филми и непременно споделете в коментарите, когато професионалните прогнози на Мадам Лазонга се сбъднат. Желаем ви успешен месец!

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *