ig

През последните седмици новините около снимачната площадка на „Bohemian Rhapsody“ наистина започнаха да придобиват остро трагикомичен оттенък и хубавото е, че след спирането на снимките и уволнението на Брайън Сингър от 20th Century Fox очевидно най-после са на път да въдворят ред и да върнат в коловоза почти дерайлиралата си продукция. Повод за оптимизма на малцината, на които все още им пука за този проект, е новината, че от Fox вече са намерили заместник на своя низвергнат титуляр в лицето на сравнително неопитния в режисурата британец Декстър Флечър.

Флечър, който е познат сред феновете предимно като актьор (Сапуна в „Две димящи дула“), все пак не е съвсем бос в режисьорския занаят („Eddie the Eagle“ и още две заглавия, които авторът на новината не е гледал), така че най-вероятно няма да има сериозен проблем да оглави и да завърши продукцията в оставащите ѝ близо 3 седмици снимачен процес. Fox от своят страна уверяват, че подновяването на снимките ще бъде възстановено в рамките на седмица.

Декстър Флечър
Декстър Флечър

Същевременно проблемите за Брайън Сингър не само, че не спират, а са на път принудително да го въведат в трайна неработоспособност. Режисьорът е съвсем прясно обвинен, че през 2013 г. на яхтата на свой приятел е малтретирал сексуално 17-годишния тогава младеж Сизър Санчес-Гусман, което следва да припомним, че далеч не е първото подобно обвинение за Сингър. За разлика обаче от отпадналото през 2014-та обвинение от страна на тийнейджъра Майкъл Егън, твърдящ, че през 1999-та бил дрогиран и изнасилен от Сингър след парти в Хавай, ситуацията в момента в Холивуд поставя режисьора в далеч по-деликатна и неблагоприятна за самия него ситуация. Ние лично няма да се изненадаме, ако предвид обществената нетърпимост в Щатите по отношение на подобни случаи, Брайън Сингър не се принуди да се оттегли в по-дългосрочна почивка в компанията на стария си приятел Кевин Спейси.

„Обичайните заподозрени“ Брайън Сингър и Кевин Спейси
„Обичайните заподозрени“ Брайън Сингър и Кевин Спейси

Ние лично изразяваме вече умерена досада да отразяваме жълто-кафявите скандали около нагона на Брайън Сингър и развода му с „Bohemian Rhapsody“, така че искрено се надяваме следващата новина, която ще се наложи да коментираме, да е свързана най-после с презентирането на трейлър или поне постер на филма.

На този етап премиерата на „Bohemian Rhapsody“ все още продължава да е предвидена за 25 декември 2018.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *