The 15:17 to Paris

87-годишната жива легенда Клинт Истууд се завръща (не че е бил някъде) с проект, вдъхновен от действителен случай, което не е изненада, тъй като последните годни това е основен фокус в творчеството му като режисьор.

Новият му филм е озаглавен „The 15:17 to Paris“ и разказва за трима американски туристи, дългогодишни приятели (двама от които служили в Националната гвардия и Военновъздушните сили), които предотвратяват потенциална терористична атака на Ислямска държава на борда на влак за Париж.

Интересното в случая е, че този път Клинт Истууд не е избрал звезди като Том Ханкс, Брадли Купър или Мат Деймън за главните роли, нито дори малко по-нископрофилни, но все пак популярни актьори, а е взел действителните личности, които извършват геройския акт. Вижте ги в първия трейлър.

Изглежда ужасно патетично и точно в стила на последните филми на Клинт Истууд. Каквото и да си говорим обаче, колкото и патетика да се излива от тях, повечето имат стабилни качества и са най-малкото гледаеми, и се надяваме „The 15:17 to Paris“ да не е изключение. Ще му дадем шанс.

The 15:17 to Paris

Режисьоре на „The 15:17 to Paris“ е Клинт Истууд, по документалния роман на Антъни Садлър, Алек Скарлатос, Спенсър Стоун и Джефри И. Стърн. В ролите са Антъни Садлър, Алек Скарлатос, Спенсър Стоун, Джен Флечър, Джуди Гриър, Рей Корасани, Тони Хейл, Томас Ленън и др.

Премиерата е 9 февруари 2018.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *