Лабиринтът: Последният кандидат

Преди броени дни 20th Century Fox представиха нов трейлър на последния филм от режисираната от Уес Бол поредица по оригиналната трилогия за Лабиринта на Джеймс Дашър – „Лабиринтът: Последният кандидат”. Рекламата, която е обявена като финална, представя само основните моменти от историята и залага предимно на екшъна.

В „Лабиринтът: Последният кандидат” Томас  (Дилън О’Брайън) повежда групата избягали езерни на тяхната последна и най-опасна мисия: да намерят лек за болестта и да спасят техните приятели, както и да открият отговор на въпросите, които ги измъчват, откакто са се събудили без спомени в първия лабиринт. За целта те трябва да проникнат в контролирания от ЗЛО легендарен Последен град, представляващ най-опасния от всички лабиринти до момента…

Нищо чудно, че Дилън О’Брайън се контузи (заради което снимките бяха отложени за цяла година), момчето е в „центъра на събитията“ и в доста кадри изглежда, че сам си изпълнява каскадите. Като цяло, и този трейлър не успява да ни въодушеви и не таим никакви илюзии, че филмът ще се доближи по какъвто и да е начин до „Лабиринтът: Невъзможно бягство” (може би най-любимата ни „young adult” екранизация от последните години). Надяваме се само да е по-добър от разочароващия „Лабиринтът: В обгорените земи”.

За финал вижте оригналия синопсис на българското издание на романа „Лабиринтът: Последният кандидат”, а след това и поредица постери.

Сам си! Наближава краят! Не им вярвай!
ЗЛО е отнела на Томас всичко: живота му, спомените, а сега и единствените му приятели – езерните. Но най-сетне краят е близо. Изпитанията приключват след един последен тест.
Дали обаче някой ще оцелее?
Това, което ЗЛО не знае, е, че Томас си спомня далеч повече, отколкото смята. И то е достатъчно, за да не повярва на нито една тяхна дума.
Ала истината ще бъде ужасяваща.
Томас е победил Лабиринта. Оцелял е в Обгорените земи. Рискувал е всичко, за да спаси приятелите си. И тъкмо истината може да е тази, която ще сложи край на всичко това.
Времето за лъжи е отминало.

Лабиринтът: Последният кандидат

maze_runner_the_death_cure_ver4_xlg

maze_runner_the_death_cure_ver5_xlg

maze_runner_the_death_cure_ver6_xlg

maze_runner_the_death_cure_ver7_xlg

maze_runner_the_death_cure_ver8_xlg

maze_runner_the_death_cure_xlg

maze_runner_the_death_cure_ver2_xlg
Режисьор на „Лабиринтът: Последният кандидат” („Maze Runner: The Death Cure”) е Уес Бол, а сценарият е дело на Т. С. Ноулин, по романа на Джеймс Дашър. В ролите са Дилън О’Брайън, Кая Скоделарио, Уил Полтър, Ейдън Глен, Патриша Кларксън, Уолтън Гогинс, Ки Хонг Лий, Томас Броуди-Сангстър, Роза Салазар, Джанкарло Еспозито, Натали Еманюел и др.

Премиерата е 26 януари 2018.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. „Please Tommy, please!“
    Всеки, който е чел книгата получава сърдечен удар при изговарянето на това изречение.
    Трейлърът много ми харесва. Мислех си, че ще изглежда евтино и претупано, но всъщност кадрите са доста обещаващи. Май сюжетът ще е по-близък до книгата, заразлика от втората част, която обърка не само кешуъл зрителите, но и феновете на книгите.