The New Mutants“ се очертава като най-обещаващия филм за мутанти от последните няколко години – хорър за няколко младежи, затворени в болница, където се случват ужасяващи неща. Преди няколко месеца видяхме трейлър, който ни се стори доста интересен, а сега получаваме няколко супер кратички тийзъра, които също ни допаднаха, защото представят всеки един от мутантите.

Преди да ги видите, ето кои са главните действащи лица: Мейси Уилямс е Ране Синклеър/Wolfsbane, Аня Тейлър-Джой е Илияна Распутин/Magik (малката сестра на Пьотр Распутин/Colossus), Чарли Хийтън е Сам Гътри/Cannonball, Хенри Зага е Роберто да Коста/Sunspot, Блу Хънт е Даниел Муунстар/Mirage и Алисия Брага е главният антагонист (и човек, за разлика младите ѝ подопечни) доктор Сесилия Рейес.

Ране Синклеър / Wolfsbane

Сам Гътри / Cannonball

Илияна Распутин / Magik

Роберто да Коста / Sunspot

Даниел Муунстар / Mirage

Доктор Сесилия Рейес

Въпреки безумно краткото времетраене, харесваме такива серии тийзъри, особено когато представят героите, а в случая са още по-добри – всичко става по-добро с мутанти. Явно и създателите на „The New Mutants“ смятат така, защото първоначално са представили на Fox идеята си за трилогия и вече се обсъжда кои герои ще участват в продължението (Warlock например) и дали снимките ще са в Бразилия.

Вижте и един плакат, който не ни грабва особено, но пак заслужава внимание.

плакат

Режисьор на „The New Mutants” е Джош Буун, а в главните роли ще видим Мейси Уилямс, Аня Тейлър-Джой, Чарли Хийтън, Хенри Зага, Блу Хънт и Алисия Брага.
Премиерата е 13 април 2018.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Наскоро някъде се спомена, че Дисни може да не го пуснат този филм 🙂

  2. Аня прави ебати кариерата… да ни е жива и здрава “Вещицата”. 🙂