deadpool-2-movie-image

Смятаме, че една от основните причини (но не и единствената) за успеха на „Дедпул“ беше оригиналната му рекламна кампания, която, независимо от формата си, почти изцяло стъпваше на неспиращия да мели глупости Дедпул (изигран от Райън Рейнолдс), който охотно изскачаше навсякъде за всевъзможни закачки и простотийки. Затова не е изненада, че и предстоящият, силно очакван от феновете „Дедпул 2” на Дейвид Лийч следва същата тактика.

Доказателства за това са както най-ранният тийзър, който представляваше етюдче-бъзик със Супермен, Стан Лий, Хю Джакман (и какво ли още не), и първият постер, решен в стила на картината „The Thanksgiving Picture” на художника Норман Рокуел, така и най-новият трейлър. Този път под прицел е художникът и телевизионен водещ Боб Рос, известен с институционалното предаване „The Joy of Painting“, но за разнообразие имаме и няколко секунди действителни кадри от филма. Вижте.

Чудим се дали някога ще ни писне от простотиите на Дедпул. Не изключваме подобна възможност, но поне засега продължаваме да се забавляваме успешно. Разбира се, няма да е зле в скоро време да видим и малко повече от филма, защото тези кадри бяха крайно недостатъчни – общо взето бяха от типа „мигни и ще ги пропуснеш“. Предлагаме ви няколко скрийншота, но преди това вижте новия официален синопсис:

След като оцелява в почти фатална атака на говеда, обезобразеният готвач Уейд Уилсън среща трудности да изпълни мечтата си да стане най-хубавия барман в Мейбери, като междувременно се учи да се справя със загубата си на вкус. Опитвайки се отново да намери сладостта в живота си, както и flux capacitor, Уейд се бори с нинджи, якуза и глутница сексуално агресивни кучета. Обикаляйки света, за да разбере важността на семейството, приятелите и вкуса, той трябва да преоткрие приключението и да си спечели така желаната чаша с надпис „Най-добрият любовник на света“.

deadpool-2-image-11

deadpool-2-image-9-tj-miller

deadpool-2-image-10

deadpool-2-image-8

 

 

deadpool-2-image-5-ryan-reynolds

 

 

 

 

Режисьор на „Дедпул 2” („Deadpool 2“) е Дейвид Лийч („Джон Уик”, „Атомна блондинка”), а сценарият е дело на Пол Уърник и Рет Рийс („Zombieland”, „Дедпул”). В ролите са Райън Рейнолдс, Джош Бролин, Зази Бийтс, Морена Бакарин, Лесли Ъгамс, Бриана Хилдебранд, Т. Дж. Милър, Джулиан Денисън, Каран Сони, Еди Марсан, Стефан Капичич и др.

Премиерата е 1 юни 2018.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Маркетинга е зверски. Поне Рейнолдс си прави кефа в тоя Холивуд.