Trollhunters: Tales of Arcadia

Всяко добро дело трябва да се награждава! И точно в този контекст, след като миналата година Netflix и DreamWorks направиха подарък на всички почитатели на фантастичните приказки и анимацията с „Trollhunters” – поредица, изфантасмагоризирана и сътворена от любимия ни Гийермо дел Торо, така през 2017 приключенията в Аркадия ще продължат и ни очаква втора част на епичната сага. Хвърлихме поглед назад и открихме, че сме пропуснали да ви осведомим за трейлъра на оригиналната поредица, дебютирала през декември 2016. Държим да поправим тази грешка преди да се срещнете със същите герои в трейлъра, представящ новите им приключения.

Оригиналната първа част дебютира на 26 декември миналата година по Netflix с цели 26 епизода, като се сдобиха с шест награди Creative Arts Daytime Emmys, включително за анимирана програма, за режисура, кастинг и едно актьорско отличие за Келси Грамър и неговия глас.

Нови предизвикателства винаги ще има – както пред творците, някои от които междувременно се сдобиха със „Златен Лъв” във Венеция, така и пред героите в техните истории, защото иначе… просто няма да е интересно. Във втората част на епичната сага, озаглавена „Trollhunters: Tales of Arcadia”, тийнейджърът Джим Лейк-Джуниър, превърнал се в „ловец на тролове” продължава да защитава родния си град Аркадия и фантастичния свят на троловете, който той наследява. В един момент решава да предприеме рискован ход – да навлезе в Мрачните земи, където се сблъсква с неочаквани открития. Джим и приятелите му ще трябва да се изправят лице в лице с неизбежните последствия от всички рискове, които поемат в надпреварата да сложат край на борбата със злите сили на този фантастичен свят.

DreamWorks Trollhunters” е създаден от Гийермо дел Торо, а в екипа изпълнителни продуценти са той, Марк Гугенхайм („Arrow, Legends of Tomorrow”), Родриго Блаас („Alma”), Чад Хеймс („Dragons: Race to the Edge”) и Кристина Стайнберг („Rise of the Guardians”). Дан и Кевин Хейгман („The Lego Movie”, „Ninjago”) също се включват като изпълнителни продуценти.

Във втория сезон на поредицата с гласовете си участват Марк Хамил, Лина Хийди и Дейвид Брадли, а в познатите образи се завръщат Келси Грамър (Блинки), Стивън Юн (Стиив), Анджелика Хюстън (кралица Урсърна), Джонатан Хайд (Стриклър), Ейми Ландекър (Барбара) и Чарли Сакстън (Тоби). Непрежалимият Антон Йелчин, който е завършил работата си по част 2 на поредицата, е дал гласа си на главния герой Джим Лейк-Джуниър…

Trollhunters: Tales of Arcadia

Trollhunters: Tales of Arcadia

Trollhunters: Tales of Arcadia

Trollhunters: Tales of Arcadia

Премиерата на приключението „Trollhunters: Tales of Arcadia”, което може да се окаже интригуващо занимание за цялото семейство (не само за младите почитатели на рисуваното кино), е на 15 декември 2017 година по Netflix! Buckle up!

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *