Баща в излишък 2

Толкова отчетливо си личи, когато „нов” трейлър е правен от „остатъци” или по-скоро от кадрите, които запълват пространство между вече видени рекламни епизоди, че просто не можем да повярваме как в XXI век е възможно подобно пренебрежително отношение към собствения труд. Дори да приемем, че режисьорът Шон Андерс няма намерение да взима себе си насериозно (след като въобще се е захванал с този проект!), то поне би трябвало да уважава донякъде публиката, от която очаква да му направи боксофис резултатите за филма.

Става въпрос за продължението на тема „Баща в излишък”, за което дори не знаем защо решихме да отворим пак дума… Всъщност, да – заради „пронизващата синева” на Мел Гибсън, кравешкия поглед на Марк Уолбърг и лудостта в очите на Уил Феръл – все фактори, без които дебилната комедия „Баща в излишък 2” нямаше да е това, което е: непело-смешен опит за фамилно празнично забавлление.

Вероятно ако се подредят трите трейлъра и се поразместят кадрите между тях, ще се получи клипче с продължителност около 5 минути, в което се побира цялата история, заедно с (уж) най-забавните моменти – етюди и гегове на тема „Татковците и употребата им във всяка възраст”.

Баща в излишък 2” е факт заради благородството на Paramount Pictures, които са дали зелена светлина на Шон Андерс да режисира сценария, създаден от него заедно с Джон Морис, но условието е боксофис приходите отново да са сериозни. В продължението на познатата история за героите на Уил Феръл и Марк Уолбърг, които са настоящ и бивш съпруг в едно семейство и решават да отглеждат заедно децата си, те двамата канят собствените си татковци (Джон Литгоу и Мел Гибсън) на една голяма, семейна коледна ваканция. Само дето четиримата не се спогаждат лесно. На децата и майката им остава единствено да гледат отстрани шоуто на непораснали момчета, които си мерят… находчивостта и ината.

Надали тази пародия на комедия ще попадне в празничната ни кинопрограма, но когато се натъкнем на подобни „предизвикателства”, винаги се учудваме на ентусиазма, с който иначе добри актьори потъпкват авторетита си с подобни роли… Във филма освен спомената мъжка четворка – Уолбърг, Феръл, Литгоу и Гибсън, участват още Линда Карделини, Джон Сина, Алесандра Амбросио и др. Може да хвърлите поглед и един бозав и свръхнаселен плакат, от който трябва да стане пределно ясно кой чии баща е и кой командва парада!

Баща в излишък 2

Баща в излишък 2” („Daddy’s Home 2”) ще се появи на екран в Щатите на 10 ноември, а у нас – на 1 декември 2017.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *