Междузвездни войни: Последните джедаи

Вече сме ноември, а все още не ни е заляла вълна от рекламни материали на „Междузвездни войни: Последните джедаи”, което ни кара да си мечтаем (вероятно доста наивно, но все пак), че този път от Disney и Lucasfilm са решили да не ни развалят най-важните моменти, а да ни оставят да се насладим на филма неопетнени. И без това тези реклами няма да вкарат хората в кината – „Star Wars“ са едни от малкото филми, които ще се гледат така и така.

Но дори и тази наивна мечта да се изпълни и да няма тонове клипове и тв спотове, няма как да се разминем с международните реклами и като доказателство имаме един трейлър от Япония, в компанията на два нов постера. Не сме сигурни дали предлага нещо ново като кадри, защото не сме го гледали. Вижте сами!

https://www.youtube.com/watch?v=I_tNoPEa5Oc

Припомняме, че до момента от „Междузвездни войни: Последните джедаи” сме виждали един тийзър, финалния пълен трейлър, както и още две чудесни  видеа зад кулисите.

Ето и новите постери.

Междузвездни войни: Последните джедаи

Междузвездни войни: Последните джедаи

Режисьор и сценарист на „Междузвездни войни: Епизод VIII  – Последните джедаи“ („Star Wars: Episode VIII – The Last Jedi“) е Райън Джонсън („Looper: Убиец във времето“), а в ролите ще видим Дейзи Ридли, Марк Хамил, Адам Драйвър, Джон Бойега, Кари Фишър, Оскар Айзък, Лора Дърн, Лупита Нионг‘о, Донал Глийсън, Антъни Даниълс, Гуендолин Кристи, Анди Съркис, Бенисио дел Торо, Кели Мари Тран, Том Харди, Питър Мейхю, Били Лурд, Франк Оз, Майк Куин и др.

Премиерата на филма е 15-ти декември.

Междузвездни войни: Последните джедаи

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments