Джоузеф Гордън-Левит
Джоузеф Гордън-Левит

В подготовка е проект за нов трилър, посветен на самолетен тероризъм и продуцентите му много са искали да ангажират Пол Дейно. След като не са успели да предотвратят вечните „конфликти в снимачните планове”, Дейно „is out”, обаче на негово място влиза Джоузеф Гордън-Левит. Сценарист и режисьор на „7500” (да не се бърка с хоръра на Такаши Шимизу) е дебютантът Патрик Волрат, който е носител на оскарова номинация за последния си игрален късометражен филм „Everything Will Be Okay”.

Очаква се в бъдещия филм Гордън-Левит да влезе в ролята на Тобиас Елис – втори пилот, който трябва да се справи с терористична атака на 10 000 метра над земята. Знаем колко е ангажиран точно този актьор и най-логично е да предположим, че сценарият на този филм е толкова добър и предизвикателен, че го е изкушил да се включи в екипа, което е само от полза за проекта: харесваме Джоузеф Гордън-Левит и сме сигурни, че ще се справи с ролята и този път!

Снимките вече са започнали от дестинациите Кьолн и Виена. „7500” се предлага на AFM, световни разпространители са FilmNation Entertainment, а негови продуценти са Йонах Катзенщайн и Максимилиан Лео – Augenschein Filmproduktion. Появят ли се подробности и най-вече по-детайлен синопсис, ще споделим.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *