За различните телевизионни канали създаването и излъчването на поредици с ограничен брой серии се оказва сигурен и важен източник на публика – ако се гарантира интригуваща сюжетна нишка и атрактивни актьори в главните роли, сигурно е, че поредните хиляди зрители ще се „залепят” за екрана във времето на излъчването му.

Нова подобна поредица е вече готова, обещанието е за криминален и драматичен трилър, а WGN America са обявили, че премиерата на „Bellevue” може да се очаква в началото на 2018 година. Главната роля в сериала е поверена на Ана Пакуин, която харесваме от толкова отдавна, че чак се уплашихме като проверихме премиерната година на „Пианото”, режисиран от Джейн Кемпиън.

Предлагаме на вашето внимание един кратък featurette, който включва кадри от поредицата, както и реплики от основните „виновници”, замесени в проекта.

Увлекателната и зловеща история, която разказва оригиналната телевизионна поредица, се случва в малко градче с големи тайни. Убийство на млада жена от преди 20 години разтърсва общността в Белвю – оказва се, че убиецът се е завърнал. Но дали това предположение е истина? Внезапно изчезва една от звездите на хокейния отбор в гимназията, който изпитва колебания относно собствената си полова идентичност – и тогава детектив Ани Райдър трябва да сглоби всички късчета от мистерията, при това преди да се разпадне нейният собствен свят, преди да се разруши живота й… Случаят я отдалечава от нейното собствено семейство и освен това в ежедневието й започват да се появяват свидетелства, че мистериозна личност от нейното минало притежава обезпокоителни отговори на неразрешените въпроси и държи да си играе игрички под формата на различни пъзели. Освен всичко друго, Ани трябва да се справи с чувствата си към бившия/настоящ любим и да излезе на глава с шефа си в полицията, което никак не е лесна работа…

В едночасовите осем епизода носителката на „Оскар“ и „Златен глобус“ Ана Пакуин („True Blood”, „Roots”) ще врезе в ролята на детектив Ани Райдър, Шон Дойл („House of Cards”, „Fargo”) е началника на полицията в малкото миньорско градче Питър Уиланд, а Алън Лийч („Downton Abbey”, „The Imitation Game”) е в ролята на бившия мъж на Ани, Еди Роу. В актьорския екип на „Bellevue” се включват още Мадисън Фергюсън в ролята на дъщерята на Ани, Шарън Тейлър, Били Маклилън, Венсан Льоклек, Жанин Терио, Джо Кобдън, Виктория Санчес, дебютантката Сейди О’Нийл и др.

Bellevue

Bellevue

Bellevue

Bellevue

Ана Пакуин е в ролята и на изпълнителен продуцент, заедно със създателите и „шоурънърите” на „Bellevue” Джейн Магс („The Offering”) и Адриен Мичъл („Bomb Girls”, „Durham County”); изпълнителни продуценти са още Джанис Линдман, Майкъл и Джеси Прупас, Моруин Бребнър. Продуценти са Muse Entertainment и Back Alley Film Productions.

Щатската премиера на сериала е след дебюта по канадската телевизия CBC и се очаква на 23 януари 2017.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *