The Commuter

Ще перифразираме част от репликите в новия трейлтр на „The Commuter” и ще кажем, че имате две минути и тридесет секунди да решите какъв тип човек сте. Такъв, който с кеф ще гледа новата екшън-тупалка на Лиъм Нийсън и режисьора Жауме Колет-Сера, или такъв, който с кеф ще гледа новата екшън-тупалка на Лиъм Нийсън и режисьора Жауме Колет-Сера. Защото кой не обича Лиъм Нийсън в този тип роли, нали? Не отговаряйте! Ако не го харесвате, тогава какво правите тук? Искате да видите докъде са стигнали нещата и какво ще е нивото на излагацията?

Този път добре познатият ни герой, който Нийсън играе в този род филми, се казва Майкъл – обикновен продавач на застраховки, който на път по всекидневния маршрут с влака към дома си е заговорен от мистериозна непозната жена на име Джоана (Вера Фармига), която го принуждава да открие самоличността на един от пътниците във влака, преди той да е достигнал последната си спирка. Притиснат от времето и опитвайки да разреши пъзела, Майкъл осъзнава, че е част от опасна криминална конспирация, в която залогът е живот или смърт както за него, така и за останалите пътници…

Вижте новия трейлър, който от всички реклами до момента като че ли дава най-добра представа какво може да очакваме от „The Commuter” като история и екшън.

Както казахме и миналия път, претенциите на „The Commuter” са ясни и не бихме могли да искаме от филма нищо повече от това, което е – екшън „B-moviе” мистерийкa с Лиъм Нийсън и още няколко отлични актьора (май доста тъпо ни спойлнаха съдбата на Джонатан Бенкс, когото, въпреки многото му паметни образи, които е изиграл, до края на живота ни ще наричаме Майк), с “preposterous” каскади и няколко ефективни режисьорски хрумки. Ще му дадем шанс някой неделен следобед заедно с по-възрастните членове на семействата ни, които със сигурност ще се изкефят.

Вижте и новия плакат, чиято заглавка е приятна заигравка с означенията на отделните линии на железопътния транспорт в Ню Йорк – включваме и „хитрото” рекламно изречение „Lives are on the line”.

The Commuter

Режисьор на „The Commuter” е Жауме Колет-Сера („Без име”, „Директен полет”, „Среднощно преследване”, „Oпасни води”), по сценарий на дебютантите Байрън Уилинджър и Филип де Бласи. В ролите са Лиъм Нийсън, Вера Фармига, Патрик Уилсън, Джонатан Бенкс, Сам Нийл, Елизабет МакГавърн и др.

Премиерата е 12 януари.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments