Поради някаква мистерия, достойна за епизод на сериала, сме изпуснали да представим първия официален трейлър на предстоящия 11-ти сезон на „Досиетата Х”. Всъщност няма никаква мистерия и много добре знаем защо пропуснахме, но правим известни промени в историята, както се казва, за по-голям драматичен ефект. Но както и да е, уикендово намираме мъничко време и успяваме да наваксаме – все още сме сред сериозните фенове на сериала и искаме да сме в час, пък макар и закъснели.

Според предварителната информация, която сега намира потвърждение в първия трейлър, събитията от основната линия в новия сезон ще започнат веднага след края на предишния (този път „конспиративните” епизоди ще са доста по-малко от самостоятелните „monster of the week” – в отношение две към осем), а в основата им, ще е търсенето на сина на Мълдър и Скъли Уилям. Вижте.

https://www.youtube.com/watch?v=IRdrt8nPyy8

Няколко пъти сме споменавали, че завръщането на емблематичния 90-тарски сериал съвсем не беше това, на което се надяваха феновете (изключение прави единствено епизода „Mulder and Scully Meet the Were-Monster” на Дарин Морган, който мигновено се превърна в култ за хората, които в действителност отбират нещо от този сериал), а и беше оплют от критиката (отново с изключение на споменатия епизод), и се чудихме какъв е бил успехът му, че Fox да поръчат нов сезон, при това толкова бързо.

По информация на ComingSoon се оказва, че завръщането на „Досиетата Х” е привлякло почти 16 милиона зрители от различните стрийминг платформи. Освен това сериалът е бил втората най-гледана драма за сезона и най-обсъжданото ТВ събитие в Twitter. А това си е една доста добра причина за съществуването на предстоящия 11-ти сезон. Но и да не беше добра, ние пак щяхме да сме доволни, защото продължаваме да се кефим.

Припомняме, че Дейвид Духовни и Джилиън Андерсън се завръщат като агентите Фокс Мълдър и Дейна Скъли (без тях няма „Досиетата Х”), а към тях се присъединяват ветераните Мич Пиледжи и Уилям Б. Дейвис. Своеобразно завръщане прави и Карин Коновал, позната като Mrs. Peacock от класическия епизод „Home”. Сред новите попълнения е Барбара Хърши в ролята на Ерика Прайс, описвана като „влиятелна фигура, представител на мистериозна организация“ .

Досиетата Х” ще бъдат отворени отново през януари 2018-та.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *