„Replicas” - Киану Рийвс

От днес в кината тръгва „Блейд Рънър 2049”, където се говори за репликанти (ако не сте запознати с терминологията, гледайте филма) и какъв по-подходящ момент за дебюта на трейлъра на фантастичен трилър, озаглавен „Replicas”. Вярно, че в него се говори за клонинги, не за андроиди, но все пак…

Replicas” е с участието на Киану Рийвс като неврохирург на име Уилям Фостър, който е на път успешно да пренесе човешкото съзнание в компютър, когато семейството му загива в автомобилна катастрофа. Отчаян той се обръща за помощ към своя колега Ед (Томас Мидълдич), за да клонира телата им и да създаде реплики. Освен че нарушава всякакви морални и етични граници, Фостър се изправя пред сериозна дилема – те могат да върнат към живот само три от четирите члена на семейството му.

Вижте първия трейлър.

Въпреки че не сме особено впечатлени от видяното, имаме надежди, че „Replicas” може да се окаже приличен филм, с който да убием няколко следобедни часа. Почитатели сме на фантастичния жанр и на Алис Ив и никога не пропускаме да се насладим на дървения, но магнетичен Киану, така че защо не?

И ако от синопсиса и трейлъра не ви е станало ясно какви теми ще разглежда филмът (лично ние не вярваме, че има такива хора, освен ако не са деца под 13 години – ако сте такива, бързо да се пръждосвате от тук, да не ви хванат родителите и да ви вържат сополите), ето какво споделя режисьорът на филма Джефри Начманоф:

Има няколко морални и етични въпроса в това да върнеш някого към живот. Винаги има цена, която трябва да се плати, когато си играеш с майката природа.

Още веднъж, режисьор на „Replicas” е Джефри Начманоф, по идея на Стивън Хамел и сценарий на Чад Сейнт Джон. В ролите са Киану Рийвс, Алис Ив, Томас Мидълдич, Джон Ортиз, Емили Ейлин Линд и др.

Премиерната дата все още не е известна.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. В първия момент ми се стори, че го видях с черен костюм, бяла риза и вратовръзка, и си казах „баси, колко невиждано, Джони Мнемоник, Матрицата, Константин, Джон Уик“….ма склава богу, сторило ми се е.
    Русата мадама и тя, вечната съпруга.
    И аз ще му дам следобеден шанс