All I See Is You” е от филмите, които по неизвестни за нас причини са останали извън полезрението на „операционните” дела, при все че историята в него се върти около операция и зрение!. И след този забавен „pun” е време да си признаем, че изпитваме угризения не само защото главните роли са поверени на добри актьори като Блейк Лайвли и Джейсън Кларк, а и защото филмът е режисиран от страхотния и много уважаван от нас Марк Форстър („Z-та световна война”, „Finding Neverland”, наградения с „Оскар” „Балът на чудовищата”).

Какво се случва когато една млада жена успява да си върне зрението – и осъзнае истината за своя живот? Вторият трейлър на психологическата драма е изпълнен със загадъчност и напрежение – радостен факт на фона на предишната рекламна среща с героите, която (скучновато) представя главните действащи лица и драматичните обрати и също може да видите тук.

Никак не е трудно да се „усъмним” в задни мисли, завладели героя на Джейсън Кларк, а миловидната, трогателна безпомощност на госпожата, в чиято кожа влиза Блейк Лайвли, съвсем реално може да се окаже удобно прикритие за… доста по-различен характер. Премиерата на филма е била миналата година през септември в програмата на Торонто, но впечатленията за него се изгубват сред шума, който се вдигна около „Lion” и  „Лунна светлина”, като част от критиците признават страхотната, стилна режисьорска работа, но извън нея „All I See Is You” си е стандартна драма с фокус върху човешки взаимоотношения между обикновени хора, която не се превръща в нищо по-специално дори и когато напрежението по между им достига връхната си точка.

Ето какво гласи официалният синопсис:

Джина и нейният съпруг Джеймс се радват на почти перфектен семеен живот. След като губи зрението си в детска възраст, по време на катастрофа, която отнема живота на родителите й, Джина зависи изцяло от подкрепата на съпруга си – зависимост, която всъщност прави тяхната страстна връзка още по-сериозна. Тя „вижда” света с помощта на живото си въображение и неговите описания. Въпреки нейния недъг, двамата се радват на забавен живот в Банкок, Тайланд, където Джеймс работи като застраховател, а Джина опознава живота в една съвсем различна страна. Единствения сериозен проблем за двойката се оказва невъзможността да си имат дете… Ала когато на Джина се предоставя възможност за трансплантация и тя отново се сдобива със зрение, техният живот и отношенията им се подложени на сериозна промяна. Тя вече вижда света по нов начин и открива независимостта, което се оказва доста заплашително за Джеймс. И именно в момента, в който Джина започва отново да губи зрението си, тя най-накрая осъзнава смущаващата истина за нехния брак и съвместния им живот…

All I See Is You

Режисьор на „All I See Is You” е Марк Форстър, който е и сценарист заедно с Шон Конуей („Shameless”, „Ray Donovan”) – прави им чест желанието да внесат известна доза оригиналност с трилър-елементите в сюжета. Продуценти са Марк Форстър, Джилиан Куглър, Майкъл Селби и Крейг Баумгартен. Във филма участват още Дани Хюстън, Ивон Страховски, Ана О’Рийли, Уес Чатам и др.

Премиерата е предвидена от Open Road Films за 27 октомври 2017.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *