Том Ханкс

Том Ханкс е един от актьорите, които трудно биха се оплакали от липса на ангажименти. Беше част от екипа на не много популярния „Кръгът” по Дейв Егърс, а през януари ще излезе още един проект на Стивън Спилбърг – „The Post”, като междувременно Ханкс е дал съгласието си да се включи в следваща научнофантастична авантюра, наречена „Bios”. Автори на сценария са Крейг Лък и Айвър Пауъл, а ветеранът-режисьор от „Game Of ThronesМигел Сапочник ще работи по реализацията на идеята им.

Историята проследява съдбата на един робот, който живее в постапокалиптичния свят на Земята. Дизайнът и изработката му целят да защитават любимото куче на неговия умиращ създател, а в хода на действието изкуственият интелект ще наблюдава уроци за любовта, приятелството и всички нормални човешки отношения, които са били част от историята на света преди опустошението. Том Ханкс ще влезе в ролята на умиращия създател на машината.

Очаква се с присъединяването на легендарния актьор повече холивудски студия да обърнат внимание на „Bios”. Ако това стане в бллизките месец-два, има сериозна вероятност началото на снимките да бъде в началото на следващата година. Като почитатели на фантастиката ще ни бъде много интересно по какъв начин ще се развие тази идея и ще се стремим да ви държим в течение.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *