Томи Лий Джоунс
Томи Лий Джоунс

Оказва се, че прехласнати по неузнаваемия Гари Олдман в „Най-мрачният час”, сме пропуснали да споменем подробности около следващия предстоящ проект на Джо Райт – „Stoner”. Успял да си осигури по-талантливия от братята Афлек (винаги с това определение визираме Кейси Афлек) за главната роля, режисьорът наскоро успя да ангажира и още един носител на „Оскар” в екипа си – страхотния и неуморен Томи Лий Джоунс.

Историята проследява живота на бедния фермер Уилям Стоунър (Афлек), който става учен и модел за поведение в обществото, докато си проправя път сред нелеката реалност на живота в първата половина на ХХ век. За момента не е ясно каква роля ще поеме Джоунс, но можете да бъдете сигурни, че ще прикове вниманието на публиката също толкова категорично, както и главният герой.

Stoner” е адаптация по романа на Джон Уилямс, който не се превръща в явление при публикуването си през 1965 година, но вече е познат като класика, когато е преиздаден през 2003 година. Автор на сценария на филма е Андрю Бовъл и очакваме мистър Райт да действа с режисьорския размах на „Изкупление”, защото не искаме да си спомняме за (някои от) другите му филми… Узнаем ли още подробности – ще споделим!

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *