Радваме се, че рекламната кампания на един от най-очакваните от нас филми „Убийството на свещения елен” на Йоргос Лантимос („Dogtooth”, „Омарът”) продължава с плакат и любопитни визии, а не с някой трейлър или клипове  – вече получихме достатъчно такива, които циментираха и без това огромните очаквания, които имахме към проекта, и не бихме искали да виждаме нищо повече, за да не си издадем нещо, което не искаме да знаем предварително.

Новият постер дебютира покрай вече изминалата премиера на филма на BFI London Film Festival, а споменатите любопитни визии са част от чудесния му уебсайт. Преди да ги видите, припомняме, че „Убийството на свещения елен” е с участието на Колин Фарел и Никол Кидман и разказва за харизматичен и доста успешен хирург, който е принуден да направи немислима жертва, след като животът му започва да се разпада, вследствие на зловещите действия на тийнейджър, който той е взел под крилото си.

Убийството на свещения елен

Д-р Стивън Мърфи (Колин Фарел) е талантлив и успешен кардиохирург, който води щастлив и безоблачен живот заедно със своята съпруга офтамолог Анна (Никол Кидман) и двете си прекрасни деца – 12-годишния Боб (Съни Сулджич) и 14-годишната Ким (Рафи Касиди). Отвъд тази семейна идилия наднича Мартин (Бари Коган), останал без баща тийнейджър, когото Стивън тайно взима под крилото си. След като опитите на Мартин да бъде част от всекидневния живот на семейството придобиват все по-неудобен характер, истинските му намерения стават ужасяващо ясни. Той се конфронтира със Стивън, вадейки наяве отдавна забравена тайна от миналото, която ще разбие блаженото съществуване на семейството.

Убийството на свещения елен Убийството на свещения елен Убийството на свещения елен Убийството на свещения елен Убийството на свещения елен Убийството на свещения елен Убийството на свещения елен Убийството на свещения елен Убийството на свещения елен

Режисьор на „Убийството на свещения елен” („The Killing of a Sacred Deer”) е Йоргос Лантимос („Dogtooth”, „Омарът”), който е и сценарист наравно с честия си партньор Ефтимис Филипоу. В ролите са Колин Фарел, Никол Кидман, Бари Коган, Рафи Касиди, Алисия Силвърстоун, Бил Камп, Съни Сулджич и други.

Премиерата на филма е 3 ноември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *