Stranger Things

Едно (може би) последно рекламно „дразнене“ с адрес Хокинс, Индиана, преди вторият, мегаочакван сезон на „Stranger Things” да дебютира този петък. Следвайки финалния трейлър, вчера Netflix разпространиха един последен официален постер на фантастичния сериал, а заедно с него ви предлагаме и два клипа.

Първият клип дебютира на Comic Con London и е представен лично от Мили Боби Браун, която, в случай, че не знаете, изпълнява ролята на Единайсет, а вторият, в който може да видите едно от новите попълнения в сериала Дейкър Монтгомъри в ролята на Били, беше представен по време на интервю на Монтгомъри за Studio 10. Вижте ги, но преди това си припомнете доста лаконичния официален синопсис.

1984 г. – жителите на Хокинс, Индиана все още са разтърсени от ужаса на демогоргона и тайните на Хокинската лаборатория. Уил Байърс е спасен от Обърнатия свят, но по-голяма и по-зловеща сила заплашва тези, които са оцелели..

Припомняме, че предишните реклами и всякакви подробности за новия сезон на „Stranger Things” може да намерите в новините ни до момента, а анализ на първите епизоди ще откриете в посветения на сериала специален епизод на подкаста ни Inglourious Kunts.

Ето го и споменатия нов плакат, който напомня стила на големия Дрю Струзан.

Stranger Things

Създатели на „Stranger Things” са Мат и Рос Дъфър („Hidden”). Те ще режисират и четири от общо деветте епизода на новия сезон. Останалите режисьори са Шон Леви, Андрю Стантън и Ребека Томас. В ролите са Фин Улфхард, Мили Боби Браун, Гейтън Матаразо, Кейлъб МакЛафлин, Чарли Хийтън, Ноа Шнап, Дейвид Харбър, Уинона Райдър, Дейкър Монтгомъри, Сейди Синк, Наталия Дайър, Джо Кийри, Кара Буоно, Челси Талмидж, Шон Остин, Пол Рейзър, Уил Чейс, Брет Гелман и др.

Всички епизоди на втори сезон на „Stranger Things” ще са достъпни на Netflix от 27 октомври.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *