Неизбежно е, наближава зимата, а с нея и коледните филми, които ще ни измъчват със сантиментални истории и кофти смешки. Първият трейлър на такъв тип филм, който дебютира вчера, и който решихме да споделим, е този на „Just Getting Started” на ветерана Рон Шелтън („Белите не могат да скачат”) с титаничните Морган Фрийман и Томи Лий Джоунс, които са единствената причина, поради която гледахме рекламата. За съжаление първият от край време не подбира ролите си. Все пак вижте за какво иде реч:

Дюк Драйвър (Фрийман) е мениджър на луксозна почивна станция. Макар да има мистериозно минало, Драйвър е отличен в това да осигурява парти за топлокръвните посетители. Всичко се променя, когато пристига Лео (Джоунс), създавайки опасна конкуренция за ролята на алфа мъжкар, както и за сърцето на Сузи (Рене Русо). Когато миналото на Дюк го застига, всички обединяват усилия, за да спасят кожата му и почивната станция.

Вижте трейлъра:

Прилича на филмите, които служат като оправдание на звездите да отидат на почивка и да изкарат някой долар междувременно. Адам Сандлър изкара цяло десетилетие по този начин. Излишно е да казваме, че нямаме никакъв интерес към подобни проекти и просто ги споделяме информативно. Пък и може в някакъв момент да искате да убиете два часа с банална комедия като тази.

Премиерата на „Just Getting Started” е 8 декември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *