Ридли Скот без съмнение е един от най-работливите режисьори в Холивуд. Дори ние понякога не успяваме да наваксаме с проектите, с които се е захванал. Така например оставаме крайно изненадани, когато се появи трейлър на негов филм, чийто снимки дори не подозирахме, че са започнали. Става въпрос за драмата „All the Money in the World” с участието на Мишел Уилямс и Марк Уолбърг, за която сме писали тук. Научете повече за историята:

Историята, която „All the Money in the World” проследява, е истинска – става въпрос за отвличането на 16-годишния Джон Пол Гети III (Чарли Плъмър), наследник на нефтения магнат Гети, и за отчаяния опит на майка му Гейл Харис (Мишел Уилямс) да изтръгне парите за откуп от инатливия му дядо (Кевин Спейси). Когато той отказва, Гейл е принудена да прибегне до по-брутални мерки. С ценната помощ на съветника й и бивш агент от ЦРУ (Марк Уолбърг), тя се впуска в състезание с времето, което в крайна сметка разкрива цената на любовта и превъзходството й над парите.

Вижте първия трейлър:

https://www.youtube.com/watch?v=6x62O8A8qHw

Изглежда чудесно! Никак не ни е ясно как за няколко месеца някой успява да подготви и заснеме цял филм. Особено след като по същото време е била премиерата на огромна продукция като „Пришълецът: Завет”. Възможно е част от причината за избързването да е телевизионният проект „Trust“ на Дани Бойл, посветен на същата тема, в който участие ще вземат Хилъри Суонк и Доналд Съдърланд.

Харесва ни видяното и се радваме, че Ридли сменя жанра и тона толкова бързо. В трейлъра виждаме добър баланс между хумор и драма, а историята е достатъчно богата, за да предложи добър материал за невероятните актьори, които Ридли е събрал. И споменахме ли, че Кевин Спейси изглежда като тотален изрод в ролята!

kevin-spacey-all-the-money-in-the-world

Сигурни сме, че тук ще има номинации за Оскар. Нямаме търпение за филма, радваме се, че Ридли отново е запретнал ръкави за нещо, което изглежда обективно качествено и стискаме палци да го видим на голям екран. Оставяме ви с първия официален плакат:

all-the-money-in-the-world-poster

Режисьор на „All the Money in the World” е Ридли Скот, а в ролите ще видим Мишел Уилямс, Марк Уолбърг, Кевин Спейси, Чарли Плъмър, Тимъти Хътън, Ромен Дюрис и др.

Премиерата е 8 декември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *