Досиетата Х

„Истината” продължава да е някъде там за новата инкарнация на „Досиетата Х”, с което имаме предвид, че завръщането на емблематичния 90-тарски сериал съвсем не беше това, на което се надяваха феновете (изключение прави един-единствен епизод от последния, 10-ти сезон) и ще трябва Крис Картър и останалите автори от творческия екип да се постараят повече, за да успят да претворят магията от прежното съществуване на поредицата.

Като големи (и вероятно наивни) почитатели на поредицата силно се надяваме, че това „напипване на истината” ще стане в новите десет епизода на предстоящия 11-ти сезон. Той ще има повечко самостоятелни, „monster of the week” епизоди, но разбира се, ще има и такива, които развиват митологията. По думите на Крис Картър в тях синът на Мълдър и Скъли Уилям, когото дават за осиновяване преди 15 години, „ще излезе на преден план”, а тези, които желаят двамата окончателно да закърпят своите взаимоотношения, ще „има какво да очакват с нетърпение”.

Вижте първите две официални снимки от предстоящите нови епизоди, представени от EW.

Досиетата Х

THE X-FILES Pictured: David Duchovny, Gillian Anderson

Надяваме се в скоро време да видим някой тийзър и разбира се, стискаме палци за качествени епизоди.

Очевидно е, че Дейвид Духовни и Джилиън Андерсън се завръщат като агентите Фокс Мълдър и Дейна Скъли (без тях няма „Досиетата Х”), а към тях се присъединяват ветераните Мич Пилежи и Уилям Б. Дейвис, както и новото попълнение Барбара Хърши в ролята на Ерика Прайс, описвана като „влиятелна фигура, представител на мистериозна организация“.

Досиетата Х” ще бъдат отворени отново през 2018-та.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *