Вече споделихме отрицателното си мнение за подготвяния римейк на „Линия на смъртта” и тъй като харесваме донякъде оригинала на Джоел Шумахер, решихме да проявим любопитство и към втората реклама, която се появи преди ден.

Припомняме, че също като оригиналния филм, новият „Линия на смъртта” разказва за петима студенти по медицина, които се надяват да открият какво лежи отвъд линията на смъртта, като за целта умишлено се поставят в състояние на клинична смърт. Постепенно увеличавайки времето, в което са мъртви, скоро те се сблъскват с материализацията на мрачни моменти от миналото им и наравно с това (което е и новият елемент) се борят с паранормални последици, които преминават при нас от „другата страна”.

Този трейлър сякаш ни харесва повече от международния, може би защото се фокусира върху самите преживявания и загатва за някакво въображение. И все пак евтинийката и генериката продължават да лъхат от някои кадри и едва ли ще дадем шанс на филма. Харесваме концепцията и някои от актьорите, така че ако решите да му хвърлите едно око, няма да ви се обидим. Ще се радваме да чуем мнения, пък дано намерим за какво да се хванем (поне за едно гледане).

Режисьор на „Линия на смъртта” („Flatliners”) е Нилс Арден Оплев („Мъжете, които мразеха жените”, „Mr. Robot”), а сценарият е дело на Бен Рипли („Първичен код”). Продуценти са Лорънс Марк и Майкъл Дъглас. В ролите ще видим Елън Пейдж, Диего Луна, Нина Добрев, Джеймс Нортън, Кирси Клемънс, Кийфър Съдърланд и др.

Премиерата е 29 септември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *