Дългоочакваният първи трейлър на подготвяното от Стивън С. ДеНайт продължение на „Огненият пръстен” на Гийермо дел Торо „Pacific Rim: Uprising” се очаква да дебютира в самия край на тази седмица по време на New York Comic-Con и за да подгреят за предстоящото събитие, Universal разпространиха официален тийзър плакат.

Малко след това, в нета дебютираха и два character постера със звездите на филма Джон Бойега и Скот Истууд, което ни накара да мислим, че скоро може да видим и още визии с останалите главни действащи лица и решихме да не бързаме с отразяването. Два дни по-късно обаче, все още няма нищо на хоризонта, така че решихме, че е време да ги представим.

Вижте ги, а веднага след това може да си припомните и официалния синопсис. Също така, не забравяйте за предстоящия трейлър – отбийте се насам да обсъдим как е.

„Pacific Rim: Uprising” - Джон Бойега

„Pacific Rim: Uprising” - Скот Истууд

„Pacific Rim: Uprising”

Минали са десет години от Битката за Портала – и океанът е спокоен, но не съвсем. Получила заслужени овации с победата над извънземните нашественици, програмата „Йегър” еволюира в най-могъщия и всеобщ проект за отбрана в човешката история. Призивът сега е отправен към всички най-добри и смели млади хора да се присъединят към програмата – и да се превърнат в следващото поколение герои. А когато страховитите „кайджу”-та се завърнат, човечеството ще бъде готово.

Режисьор на „Pacific Rim: Uprising” е Стивън С. ДеНайт („Daredevil”), който е и сценарист наравно с Емили Кармайкъл, Т. С. Ноулин, Кира Снайдър – идеята е на Гийермо дел Торо. В ролите са Джон Бойега, Скот Истууд, Дзин Тиан, Чарли Дей, Адриа Архона, Бърн Горман, Ринко Кикучи, Кайли Спени и др.

Премиерата е 23 март 2018.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *