Колкото и да продължават споровете относно бъдещите участия на Бен Афлек в комиксовите франчайзи на DC, това надали ще повлияе по някакъв начин на неговата ангажираност. В смисъл – малко хора ще се интересуват дали той е все толкова „горещ” Батман, за да му предлагат проекти, а ако не продължи с този свой ангажимент, на Афлек просто ще му остава повече време да се занимава с… други филми. Ето например, The Tracking Board твърдят, че той в момента преговаря за режисьорските отговорности на един военен филм на име „Red Platoon.

Sony притежават правата да екранизират спомените на Клинтън Ромеша – сержант, съпруг и баща на три деца, който се оказва начело на малка група войници в битката при Камдеш, Афганистан. На 3 октомври 2009 година повече от 300 войници на талибаните се нахвърлят върху отдалечената и спорна американска база „Кийтинг”, близо до границата между Афганистан и Пакистан. Постепенно нападателите ограничават периметъра на действие на американските военни, но именно сержант Ромеша повежда хората си в очевидно обречена контраатака, като по този начин спасява десетки американци. Впоследствие правителството го награждава с медал за храброст за неговите действия.

Говори се сериозно, че ако Бен поеме режисурата, той ще иска да ангажира брат си Кейси Афлек – не само защото вече е носител на Оскар, а и защото е наистина много (по-)добър актьор! Двамата работиха заедно преди десет години по „Жертва на спасение” („Gone Baby Gone”) и доста добре им се получиха нещата. Все пак развитието на проекта е в много начална фаза, за да има сигурни детайли; натъкнем ли се на яснота по въпросите, които ни интересуват – ще споделим. Междувременно трябва да оценим „плочките” на Бен в превъплъщението му като Брус Уейн в предстоящия „Justice League”, чиято премиера очакваме на 17 ноември 2017.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *