Untitled-1

Един от най-любимите ни антологични сериали е „Black Mirror“ на Чарли Брукър, който към края на миналата година се завърна с нови  епизоди, благодарение на Netflix, които с право решиха да вложат пари и усилия в два нови сезона. Трябва да признаем, че преди тяхната намеса вече бяхме загубили надежда, че ще видим нови епизоди, така че бяхме доста доволни и съвсем леко притеснени, когато научихме за тогава предстоящия трети сезон. След като го изгледахме обаче, всякакви притеснения бяха забравени – Чарли Брукър е във форма, епизодите са много различни един от друг (един от големите плюсове на сериала като цяло) и актьорите бяха на ниво, така както сме свикнали от първите, британски сезони.

Сега, за всеобща радост на всички фенове, получаваме тийзър на предстоящия 4-ти сезон и въпреки че е прекалено кратък, успява да намекне за това, което очакваме и искаме от „Black Mirror“ – най-вече пълна депресия и черно чувство за хумор. В трети сезон не всички епизоди бяха пълен мрак и мъка, но засега нямаме информация дали и в четвърти ще има по-светли проблясъци като в епизода „San Junipero“ например.

Единственото, което ни липсва, е премиерна дата! Очаква се да е по-късно тази година, но явно ще трябва да почакаме още малко, за да разберем точно кога. Според нас Коледа е доста подходящ момент… По-долу може да видите официално представените заглавия на епизодите, всеки от които е написан от Брукър. Не се споменава нищо за сюжета, но поне няколко имена грабват окото – сред актьорите и сред режисьорите.

Crocodile“ с участието на Андреа Райсбъроу, Андрю Гауър и Киран Соня Савар. Режисьор е Джон Хилкоут.

Arkangel“ с участието на Роузмари Деуит, Брена Хардинг и Оуен Тийг. Режисьор е Джоди Фостър.

Hang the DJ“ с участието на Джорджина Кембъл, Джо Коул и Джордж Благдън. Режисьор е Тим Ван Патън.

USS Callister“ с участието на Джеси Племънс, Кристин Милиоти, Джими Симпсън и Микаела Коел. Режисьор е Тоби Хайнс. Сценарият е на Брукър и Уилям Бриджес.

Metalhead“ с участието на Максин Пийк, Джейк Дейвис и Клинт Дайър. Режисьор е Дейвид Слейд.

Black Museum“ с участието на Дъглас Ходж, Летисия Райт и Бабс Олусанмокун. Режисьор е Колм Макарти.

Нямаме търпение! Ще ви представяме новите реклами и детайли, когато такива се появят, и се надяваме съвсем скоро да разберем премиерната дата.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *