acel-square-1536

У нас от край време има несекващ интерес към книги от разделите за самопознание и самопомощ, като „Тайната” на Ронда Бърн е едно от най-търсените заглавия от 2006 г. досега с потресаващо постижение от 30 милиона продадени копия и превод на 50 езика. За тези от вас, които разчитат на комерсиалния успех за гаранция за качество, това непременно е нещо, което трябва да потърсите. Допълнителна мотивация е днешната новина, че съветите от книгата ще бъдат филмирани в история с участието на Кейти Холмс. Ето какво гласи официалния синопсис:

Работлива млада вдовица с три деца наема работник, който да поправи къщата й след ужасна буря. Докато мъжът се сближава със семейството, той споделя философията си за живота и вярата си в силите на вселената да предоставят това, което желаем. Вдовицата постепенно ще открие, че мъжът носи тайна връзка с миналото й.
Режисьор на продукцията ще бъде Анди Тенант („Hitch”, „Sweet Home Alabama”). Ето какво споделят продуцентите:

Екипът ни създаде семейна любовна история, която събира в себе си принципите на „Тайната”. Възнамеряваме да покажем забавен, емоционален и чувствен филм с обнадеждаващо послание.

Авторката Ронда Бърн добави:

Толкова съм развълнувана, че филмовата версия на „Тайната” вече е тук. Този филм няма да бъде само невероятно преживяване за феновете на книгата из цялата планета, това ще бъде възможност посланията да докоснат и много други. „Тайната” е книга, която промени много животи и този филм ще поеме щафетата и ще продължи като качествено забавление.

Вселената определено е дала на Ронда Бърн това, което желае.
Вселената определено е дала на Ронда Бърн това, което желае.

Няма как да си кривим душата, ние със сигурност не сме развълнувани за този проект. Никак не си падаме по евтините и бързи рецепти за успех и емоционално благоденствие, които (не отричаме) работят за много хора. Предлагаме ви информация за проекта, защото знаем, че у нас има огромна база почитатели на книгата. Ние определено не сме от тях. Очакваме сантиментална история, пълна със сълзливи моменти и катарзисни разкрития.

Представяме ви официалната анотация от издателство „Изток-Запад”.

Фрагменти от Голямата тайна са откривани пред вековете в устните традиции, в литературата, в различните религиозни и философски учения. За първи път всички парчета на Тайната са събрани заедно в едно невероятно откровение, което ще промени живота на всички, до които достигне.
Тайната ви поднася мъдрост, споделена от съвременни учители – мъже и жени, които са я използвали, за да постигнат здраве, благосъстояние и щастие. Те разкриват разтърсващи истории за това как с помощта на знанията, дарени от Тайната, са изкоренени заболявания, придобито е солидно богатство, преодолени са препятствия и въобще са постигнати неща, които мнозина биха счели за невъзможни.

От тази книга ще научите как да използвате Тайната в който и да е аспект на вашия живот – пари, здраве, взаимоотношения, щастие, във всяко ваше взаимодействие с този свят. Ще започнете да разбирате скритата, неизползвана сила, която е в самите вас – както и че това откровение може да донесе радост във всички изяви на вашето съществуване.
Като всеки от нас, авторката Ронда Бърн е предприела свое собствено изследователско пътешествие. По време на това пътуване тя събрала един изключителен екип от писатели, духовни служители, учители, кинодейци, дизайнери и издатели, с който да направи тайната достояние на целия свят и чрез своята версия да донесе радост на милиони хора.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *