Mark-Felt-—-The-Man-Who-Brought-Down-the-White-House-Liam-Neeson

Не, „Mark Felt: The Man Who Brought Down the White House” не е поредната екшън-тупалка на Лиъм Нийсън, в която той ще щурмува Белия дом, за да отмъсти за убийството на дъщерята на ужасно хубавата си беззащитна съседка (или нещо от този род). Това е новото заглавие на вдъхновената от действителни събития драма „The Silent Man”, за която вече сме ви разказвали и за която таим известни надежди – най-малкото да ни предложи Нийсън в драматична роля, различна от клишетата, в които се спуска напоследък.

Mark Felt: The Man Who Brought Down the White House” е дело на Питър Ландесман и разказва невероятната история за личния и професионален живот на брилянтния и безкомпромисен Марк Фелт (Нийсън), който рискува всичко – семейството, кариерата и свободата си – в името на справедливостта и правосъдието. Фелт е специален агент и заместник директор на ФБР, който през 2005 г. се разкри като Дълбокото гърло – тайният информатор на Боб Удуърд и Карл Бърнстийн от The Washington Post, които през 1972 година в поредица от статии разкриха участието на администрацията на Ричард Никсън в Уотъргейт скандала, довел до оставката на президента.

Вижте първия трейлър.

Всеки път, когато проговори Нийсън с този глас, който не можем да сбъркаме, очакваме да дръпне някоя реч за това каква сеч ще настане, ако нещата не се случат така, както той желае, след което да премине в действие. И в известна степен, тук се случва точно това. Действията на Фелт помагат един от най-големите скандали политическа история на САЩ да стане публично достояние, последиците от който, са разтърсващи.

Ще се повторим като кажем, че сме любопитни да видим „Mark Felt: The Man Who Brought Down the White House”, тъй като не сме запознати в подробности с историята на Фелт (извън това, че той е Дълбокото гърло), а ни е доста интересно и искаме да научим повече. От друга страна, досега Питър Ландесман („Parkland” и „Concussion”) не е успявал да ни впечатли истински, така че имаме едно на ум.

Mark-Felt-—-The-Man-Who-Brought-Down-the-White-House-Liam-Neeson-2017

Mark-Felt-—-The-Man-Who-Brought-Down-the-White-House-Liam-Neeson-Diane-Lane

Liam-Neeson-Mark-Felt-—-The-Man-Who-Brought-Down-the-White-House

Mark-Felt-—-The-Man-Who-Brought-Down-the-White-House-Michael-C-Hall

Режисьор и сценарист на „Mark Felt: The Man Who Brought Down the White House” е Питър Ландесман („Parkland”, „Concussion”), по романа на Марк Фелт. В ролите са Лиъм Нийсън, Даян Лейн, Мартон Чокаш, Джош Лукас, Тони Голдуин, Майкъл К. Хол, Том Сайзмор, Брус Грийнууд, Кейт Уолш, Ноа Уайли, Айк Баринхолц, Майка Монро и др.

Филмът ще дебютира на фестивала в Торонто, а в кината ще бъде от 29 септември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *