@._V1_

Последният път, когато видяхме на екран Арнолд Шварценегер, беше във вдъхновения от действителни събития „Aftermath”, където, не много типично за него (но не и нечувано), екшън иконата изследваше дълбочинните измерения на драматичния си талант (и нас ако питате, се справи повече от достойно, въпреки че филмът като цяло ни разочарова), но сега Австрийския дъб се завръща към по-традиционния за него жанр на екшън-комедията.

Killing Gunther” (известен още и като „Why We’re Killing Gunther”) е режисьорският дебют на звездата на SNL Терън Килъм и представлява псевдодокументален филм за група ексцентрични атентатори, на които им е писнало от Гюнтер (Шварценегер) – най-известния наемен убиец на света, и решават да го ликвидират. Планът им обаче се превръща в поредица от нескопосани провали, тъй като Гюнтер е винаги една крачка пред тях…

Вижте първия трейлър.

https://www.youtube.com/watch?v=2bAMGyOTj8A

Ами, не! Евала на Килъм, който по принцип е доста талантлив комик, за желанието му да се развива и да експериментира с формите и клишетата на жанра, както и супер за Арни, когото уважаваме безкрайно, че продължава да търси разнообразие в проектите си, следващи политическата му кариера, но поне от този трейлър „Killing Gunther” не изглежда като филм с истински качества, който бихме гледали с удоволствие. На този етап ние пропускаме.

Още веднъж, режисьор и сценарист на „Killing Gunther” е Терън Килъм, а в ролите са Арнолд Шварценегер, Коби Смълдърс, Алисън Толман, Хана Симоун, Боби Мойнихан, Терън Килъм, Ерън Йо, Стив Бейсик и др.

Филмът ще може да бъде видян на Ultra VOD от 22 септември и от 20 октомври в ограничен брой киносалони и On Demand.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

10 Comments

  1. Still better than Fast & Furious 8347 и Дякон Левски (съдейки по трейлърите им).

  2. Oчаквах нещо по-трагично. 🙂 Ше му метна едно око като излезе.

  3. Подценявате Арнолд ,но той бе добър и във филм като Маги,макар филма да мина незабелязано.Има си и драматичен и комедиен талант,последният даже проявява и като мистър Фрийз. Въпрос към Дринов и ко. защо никъде не писахте нищо за страхотният Лудетини на Паоло Вирдзи?-за мен един от най-добрите филми за тази година.Гледах го на София филм фест и ме разсмя и разплака.За какви ли не американски шитове пишете.Добре,че преди време намерихте място за германският Феникс.Киното не е само САщ. Наскоро по Синемакс дадоха турска анимационна комедия,,Лошият котарак“ супер смешна.Нашите тв обаче продължават да купуват шитове на килограм.

    1. +1 за талантите на Арнолд. Достатъчно дълго е във бизнеса, за да знае как да изнесе на масивния си гръб една-две сносни драматични роли на съкрушен, застаряващ баща или някаква такава олигофрения.

    2. Арни наистина беше супер в „Маги“.

    3. едно +1 и за „Лудетини“ – Валерия Бруни Тедески с изключително изпълнение. Италианците напълно лежерно си правят готин филм след готин филм, десетилетия наред. И тяхното кино невинаги е в целта, но успеваемостта му определено е впечатляваща.