Да гледаш Питър Динклидж е удоволствие и предизвикателство, затова в момента, в който ни попадне нов проект с него – не пропускаме да споделим. В случая с „Rememory” става дума за научнофантастичен трилър, в който загадки и престъпни действия се преплитат, без да е ясно какъв ще е финалният резултат от разследването, което започва тайнственият малък мъж. Режисьор на филма е Марк Палански („Penelope”, „A Series Of Unfortunate Events”), а компания на Динклидж правят Джулия Ормонд, Мартин Донован, Антон Йелчин, Хенри Иън Кюсик и Евелин Брошу. Ето как излежда обещанието за мистерията „Rememory”:

Предлагаме ви да прочетете официалния синопсис:

Историята в „Rememory” се завихря около необяснената смърт на авангарден учен на име Гордън Дън (Мартин Донован), чието тяло е намерено безжизнено малко след като е заработило едно специално устройство, което може да извлече, запише и възпроизведе спомените на всеки човек. Всички предполагат, че тази тайна е в причината за убийството му. Съпругата на Гордън – Каролин (Джулия Ормонд) се оттегля в дома си и прекратява всякакъв контакт с околния свят, когато се появява един тайнствен мъж (Питър Динклидж). Той успява да открадне изобретената машина и започва разследване на спомените, които тя възпроизвежда, за да достигне до неочаквани и много опасни заключения…

Rememory-Poster

Напомняме, че режисьор на „Rememory” е Марк Палански, който е и съсценарист на историята, заедно с Майкъл Вукадинович, продуценти са Даниел Бекерман и Лий Клей. Интересен е начинът, по който филмът ще стигне до публиката – той ще тръгне на екран на 8 септември 2017, разпространяван на кино от Lionsgate, като преди това – от 24 август, ще може да бъде видян чрез платформа на Google Play.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Динклиндж екшуъли направи кариера извън „Троновете“, което е похвално.