CR0,0,1777,999_AL_

Наближава премиерната дата на „Майка!” на Дарън Аронофски и рекламната кампания на супер очаквания от нас филм започва да се разгръща. Надяваме се това да не означава, че ще започнем да виждаме и да научаваме неща, които ще ни развалят удоволствието от гледането. Дано и следващите трейлъри, клипове и тв спотове да са в стила на тези, които видяхме до момента, и мистерията около сюжета и естеството на филма да се запази.

Това, което знаем за „Майка!” до момента, е, че става дума за психологически трилър с хорър елементи, който разказва историята на мъж (Хавиер Бардем) и жена (Дженифър Лорънс), чиято връзка е заплашена, когато неканени гости (Мишел Пфайфър и Ед Харис) пристигат в дома им, нарушавайки спокойното им ежедневие. Другото, което знаем и което идва лично от Аронофски, е, че идеята на филма е да улови и разкаже една-единствена емоция и е ужасно близък по дух до „Черният лебед”.

Вижте най-новите реклами на „Майка!”, които включват телевизионен спот, клип, който се появи на един от viral сайтовете на филма, и два постера. „Find out why they keep coming!“

ТВ спот

Клип

Темата на клипа може да се окаже доста издайническа, особено като вземем предвид, че единият от новите постери е почти буквален цитат на превърналия се в класика плакат на „Бебето на Розмари”. Бързо-бързо обаче разкарваме от главите си всякакви мисли в тази посока – няма нужда да спекулираме и да мислим, тъй като така или ще си развалим нещо, или ще си създадем погрешни очаквания.

Ето и постерите.
mother_ver5_xlg

mother_ver6_xlg

Режисьор и сценарист на „Майка!” („mother!”) е Дарън Аронофски („Реквием за една мечта”, „Изворът на живота”, „Черен лебед”, „Ной”), а в ролите ще видим Дженифър Лорънс, Хавиер Бардем, Донал Глийсън, Мишел Пфайфър, Ед Харис, Брийн Глийсън, Кристен Уиг и др.

Премиерата е 15 септември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *