Остава месец до премиерата на „Kingsman: Златният кръг”, а Матю Вон продължава да подхвърля кратички кадри, с които да „разнообрази” очакването за един от най-забавните и наситени със сериозна сеч филми в предстоящата есен. За да не изоставаме с темпото на рекламната кампания, предлагаме на вниманието ви два подсещащи телевизионни промо-клипа, в които не откриваме кой знае колко допълнителна информация, освен че Егси може да запази спокойствие на духа в продължение на цяла вечер, която да прекара в хапване на изискани ястия в ограничена компания – и да не ги подвежда (много) с обяснение за заниманията си (обаче оранжевото му сако все още ни вади от равновесие!), а в другия клип са подредени няколко екшън акцента плюс информация за татуировка от 24 каратово злато във формата на кръг. Let’s have a look!

Дали „Златният кръг” ще се окаже наистина тайнствена злодейска организация, която изличава идентичността на своите „агенти”, като заличава пръстовите им отпечатъци, изпилва зъбите им и ги татуира със злато – това предстои да разберем. На последния Comic Con беше разяснено, че „лошите” са дълбоко законспириран нарко-картел, който притежава монопол върху доста незаконна субстанция – и понеже са много богати, могат да си позволят „разкошни” татуировки… Но – нека не забравяме, че „златен кръг” остава и от слънцето, когато наблюдаваме пълно затъмнение – за нещо подобно се говори в допълнителния „мейкинг”, конструиран като забавна „хвалба” по повод следващия трейлър на филма. Маркетинг екипът на „Kingsman: Златният кръг” поемат пълната отговорност за затъмнението, което ще се наблюдава на територията на Съединените щати днес, понеделник, 21 август!

Без да искаме да прекаляваме напомняме, че „Kingsman: Златният кръг” е продължението на Матю Вон по темата „Kingsman: Тайните служби” – след тоталното разрушаване на базата им във Великобритания, двама от познатите ни герои – Егси (Еджъртън) и Мерлин (Стронг) заминават отвъд Голямата вода в търсене на съюзници. Там попадат на независимата шпионска организация „Statesman” – група отракани каубои (Тейтъм, Паскал, Бриджис). Новото приключение ще предложи поредното сериозно изпитание за силата на агентите и в двата елитни шпионски отряда – техните екипи ще се обединят, за да победят безскрупулния си общ враг и да спасят света, като това упражнение неусетно се превръща в навик за Егси…

kingsman-2-tutto-cio-che-c-e-sapere-sulla-villain-julianne-moore-v4-298828DF-06453_r - Halle Berry stars in Twentieth Century Fox's "Kingsman: The Golden Circle," also starring Colin Firth, Julianne Moore, Taron Egerton, Mark Strong, Elton John, Channing Tatum and Jeff Bridges. Photo Credit: Giles Keyte.

Режисьор на „Kingsman: Златният кръг” („Kingsman: The Golden Circle”)  е Матю Вон. Сценарият е дело на Вон и Джейн Голдман, като в основата е комикса на Марк Милър и Дейв Гибънс. В ролите са Тайрън Еджъртън, Марк Стронг, Колин Фърт, Джеф Бриджис, Чанинг Тейтъм, Джулиан Мур, Педро Паскал, Хали Бери, сър Елтън Джон и др.

Премиерата на филма е на 22 септември – след месец и един ден!

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *