4947277-cable

Вероятно най-важната движеща PR-машина и на „Deadpool 2” ще си бъде основно Райън Рейнолдс – подредил си е тайминга човекът, и предлага на седмица… по снимка. Вече видяхме предизвикателната Зази Бийтс в ролята на Домино, сега е време за чаровно и силово отклонение в посока на грубата сила.

Независимо от страховития си изглед, по блясъчето на едното (технологично) око на Джош Бролин в ролята на Кейбъл познаваме отдалече, че любимият ни актьор мнооого се радва от избора си да се включи в тази продукция, и то точно в тази роля. Определено си има защо – и белезите му като белези, и екипировката – внушителна! Вижте!

DGo03INW0AABZAe

DGovov0WAAAMMVa

Значи – така, както се е „накичил” с всички отстрелващи и взривяващи пособия, плюс металната ръка и дори инфантилното плюшено мече (което вече се превърна в „talk of the town”) – всичко съставя един доста сексапилен образ на якия чичко, познат от комиксите. Нека споменем отново, че Кейбъл е алтер-егото на Нейтън Самърс – синът на Скот Съмърс (Циклопа от „Х-мен”) и Маделин Прайър (клонинг на Джийн Грей). Кейбъл е отгледан в бъдещето и върнат в наши дни като беловлас войник с телекинетични способности, кибернетични подобрения по тялото, пристрастия към големите оръжия и нулев толеранс към глупостите.

Е, сега си го представете до Дедпул – приличат си дори, синхронно излъчване имат пред камерата и се надяваме да си „паснат” добре, независимо дали предстои да ги видим рамо до рамо като партньори, или като противници. Най-малкото очакваме (впоследствие) и двамата да се включат в X-Force, ако продължи развитието на този „клон” от супергеройските комиксови епопеи и ако Кейбъл издръжи… на напрежението, все пак ще са в един кадър с устатия бързак на Рейнолдс…

Джош Бролин е страхотен избор за тази роля и сме сигурни, че ще я „закове”. Да не забравяме, че ни предстои да го видим и в другата част на Вселената на Marvel, като всемогъщия Танос.

Премиерата на „Deadpool 2” е на 1 юни 2018 година.

Танос
Танос

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

7 Comments

  1. Екстра е Кейбъл, имах притеснения, докато Джош Бролин не пусна „напомпана“ снимка от фитнеса, а сега и с аутфита му вече…….. супер е.

    Но Домино на този етап ме дразни

  2. Бролин щеше да е феноменален и в ролята на Батман, ако се беше съгласил да я поеме.

    1. Дебиле, Морган би трябвало да е във „Флаш“-а 🙂

  3. Ще видиш на майка си путката неграмотна, пес. Джефри Д. Морган е Томас Уейн в DC Films, съответно той ще присъства във Флашпойнт