Domino 10 Original Comic Art

Да имаш хиляди последователи в социалните мрежи често е удобен канал за споделяне на важна, актуална информация – особено когато става въпрос за супер-очаквано продължение като „Deadpool 2”. Самият Райън Рейнолдс официално пусна в Twitter „първия поглед” към опасно-смъртоносната Домино, която ще бъде изиграна от Зази Бийтс.

Кадърът представя Домино доволно полегнала върху „червен килим“, в закачка с една от първите снимки на Дедпул от едноименния първи филм (може да я видите най-долу).


Domino-Deadpool-2
Каква част от познатите (комиксови) черти на характера на Домино ще бъдат запазени във филма – за момента това е известно само на хората, които работят по филма. Героинята е част от правителствена програма за създаване на „перфектното оръжие”. Въпреки че тя има способността да манипулира вероятностите в своя полза, работата по/с нея се смята за провал и тя се оказва наемник с изключително точен мерник и невероятни умения за ръкопашен бой; Домино е част от екипа на X-Force, заедно с Дедпул и Кейбъл.

Със завръщането на Морена Бакарин, Т. Дж. Милър, Бриана Хилдебранд, Лесли Угамс, Каран Сони, Стефан Капичич, и с включването на Джак Кеси (вероятно в ролята на основния злодей, ирландския мутант Черният Том Касиди), японската актриса Шиоли Кутсуна и Джулиан Денисън като част от актьорския екип на първия филм, „Deadpool 2” върви уверено към екраните

Режисьор е Дейвид Лийч („Atomic Blonde”), а премиерата е преместена лееекинко, само с три месеца – от 2 март на 1 юни 2018.

deadpool-costume-ryan-reynolds

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *