Jeremy Renner stars in Wind RiverPhoto: Fred Hayes© 2017 The

Очакваният с голямо нетърпение от нас „Wind River”, режисиран от сценариста на „Сикарио” и „На всяка ценаТейлър Шеридан, вече се върти с умерен успех в ограничен брой киносалони в Америка, но от The Weinstein Company планират до края на месеца да увеличат драстично бройката екрани на филма и по този повод разпространиха нов трейлър, който (евентуално) да достигне до потенциалните зрители, които все още не са наясно, че снежният трилър-мистерия вече е в кината.

В случай, че сте пропуснали чинно отразяваните от нас предишни реклами на филма, ще споменем, че „Wind River” е с участието на Джеръми Ренър и Елизабет Олсън, а историята проследява един новак-агент на ФБР (Олсън) в разследването на убийство на местно момиче в отдалечен индиански резерват. С помощта на следотърсач (Ренър), който крие мрачно минало и има дългогодишни приятелски отношения с местната общност, тя се надява да разкрие странните обстоятелства около мистериозната смърт…

Вижте новия кратичък трейлър, които залага изцяло на ритъма и звука.

https://www.youtube.com/watch?v=m4WfaMKmDQ4

Всичко в „Wind River” ни допада – от историята, през творческия екип, до рекламите и нямаме търпение да го гледаме. За съжаление, едва ли ще го видим на голяма екран, дори и на някой от фестивалите ни.

В допълнение вижте и няколко плаката.

DDP0FCOW0AAqhh2

wind_river_ver5_xlg (1)

wind_river_ver3_xlg

wind_river_ver6_xlg

Режисьор и сценарист на „Wind River” е Тейлър Шеридан („Сикарио” и „На всяка цена”). В ролите са Джеръми Ренър, Елизабет Олсън, Джулия Джоунс, Джон Бърнтал, Джил Бирмингам, Греъм Грийн, Келси Асбайл. Саундтракът е дело на Ник Кейв и Уорън Елис.

Филмът вече е в разпространение.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Изглежда любопитно, само хайпа ви да не се окаже като този на Дядо ви Ридлю за нещото без Зелена карта.

    1. Хайпът вече не е същият след Прометей 😀

  2. Октомври планирам един Белград за концерта на Ник Кейв, би било яко ако малко преди или след това видим филма на някой наш фестивал. 🙂 Ще е перфектен тайминг.