Последният път, в който писахме за (повече от) нетърпеливо очаквания втори сезон на телевизионния феномен „Stranger Things”, беше, за да ви представим поредица омаж-постери, отдаващи почит на няколко емблематични филма от края на 70-те и  80-те години на ХХ в. – период, който сериалът пресъздава на екран и от който смело заимства и черпи вдъхновение.

Новият повод да обърнем поглед към „Stranger Things” отново са плакати, като този път става дума за така наречените „character постери”, представящи основните действащи лица, които са дванадесет на брой. Плакатите са решени в червеникав филтър (ще ни извините, но точното му название или номер не са ни известни), който също е своеобразен ретро елемент.

Вижте. It only gets stranger…

stranger_things_ver8_xlg stranger_things_ver9_xlg stranger_things_ver10_xlg stranger_things_ver11_xlg stranger_things_ver12_xlg stranger_things_ver13_xlg stranger_things_ver14_xlg stranger_things_ver15_xlg stranger_things_ver16_xlg stranger_things_ver17_xlg stranger_things_ver18_xlg stranger_things_ver19_xlg

Предишните реклами и всякакви подробности за новия сезон на „Stranger Things” може да намерите в новините ни до момента. Също така, може да хвърлите поглед и към подробната ни дискусия, посветена на първи сезон.

Създатели на „Stranger Things” са Мат и Рос Дъфър („Hidden”). Те ще режисират и четири от общо деветте епизода на новия сезон. Останалите режисьори са Шон Леви, Андрю Стантън и Ребека Томас. В ролите са Фин Улфхард, Мили Боби Браун, Гейтън Матаразо, Кейлъб МакЛафлин, Чарли Хийтън, Ноа Шнап, Дейвид Харбър, Уинона Райдър, Дейкър Монтгомъри, Сейди Синк, Наталия Дайър, Джо Кийри, Кара Буоно, Челси Талмидж, Шон Остин, Пол Рейзър, Уил Чейс, Брет Гелман и др.

Всички епизоди на втори сезон на „Stranger Things” ще са достъпни на Netflix от 27 октомври.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Супер приятния сериал. И някой да ми обясни как Юнона още изглежда толкова феноменално,въпреки възрастта й.

  2. Отсега съм се навил да не гледам никакви нови трейлъри и спотове, свързани с втория сезон.