Оказа се, че не сме обръщали внимание на подготвяния „spinoff”, посветен на бандата на „Маите” от „Sons of Anarchy”. Имаме отчетлив спомен, че тази новина ни се мярна пред очите в края на миналата година, но очевидно информацията в онзи момент е била оскъдна, за да изложим фактите. FX имат желание да реализират „Mayans MC”, като действието в новата поредица ще се развива в познатия „бандитски” свят след Джакс Телър, в който един младок се опитва да си отмъсти на картела и да впечатли жената, в която е влюбен.

Пилотният епизод е бил заснет през март, но според The Wrap в момента тече преснимане на някои неща от него, както и се очаква да направят допълнителен кастинг. Норберто Барба, който е бил „showrunner” на шестте сезона на „Grimm” за NBC, е приел режисьорския ангажимент за пилотния епизод, както впоследствие ще бъде изпълнителен продуцент на поредицата. Главната роля на младия ЕЗ Рейес е поверена на Дж. Д. Пардо, Едуард Джеймс Олмос е в ролята на Филипе Рейес, а Ричард Кабрал е Джони „Ел Коко” Круз. В роли ще влязат още Джон Ортиз, Клейтът Карденас и др.

Странно е, че FX разчитат на сигурния залог на един „spinoff”, след като имаха славата на телевизионен канал, който продуцира едни от най-смелите и провокативни поредици. Много е вероятно повторните снимки на части от пилотния епизод да са се наложили именно защото той е приличал твърде много като тон на разказа на „Sons of Anarchy”, а идеята вероятно е да се намери друг интригуващ и различен ракурс към реалността на калифорнийско-мексиканската граница, който да послужи за старт на новия сериал… Очакваме да видим как почитателите на Кърт Сътър и героите му ще приемат новия поглед към познат и обичан от тях свят. За момента няма премиерна дата за „Mayans MC”, но надали поредицата ще бъде готова до края на годината.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *