Извор на непрестанни ъпдейти по най-различни проекти, ежегодното Comic-Con-сборище е истинска „Мека” за религиозно преданите фенове на всички видове – комиксови, блокбастърни, фантастични (и не само) адаптации и оригинални продукции. Някак си е задължително да има новини и от вселената на „Star Trek” и в светлината на приближаващата премиерна дата през септември нещата изглеждат… добста по-добре.

Споделяли сме здравословния си скептицизъм по отношение на „Star Trek: Discovery”, но последният трейлър, който видяхме, успя да ни възвърне (до известна степен) вярата в това, че CBS в партньорство с Netflix няма да допуснат поредицата да изглежда като сериалче-евтинджос. Дано пророкуванията ни се окажат верни!

За момента нещата изглеждат по-добре в сравнение със спомените ни по темата от преди няколко месеца. Далеч сме от мисълта да очакваме нещо, което да ни „отвее главите”, но трейлърът вдъхва обещание за сериозни конфликти и – да се надяваме – благополучното им разрешаване.

 Star Trek”-панелът е бил воден от Райн Уилсън (Хари Мъд), а участие в него са взели Соника Мартин-Грийн (първи офицер Мишел Бърнам), Джейсън Айзъкс (капитан Габриел Лорка), Дъг Джоунс (лейтенант Сару), Шазад Латиф (лейтенант Аш Тайлър), Антъни Рап (лейтенант Пол Стаметс), Мери Уайзман (кадет Силвия Тъли) и Джеймс Фрейн (посланик Сарек, астрофизик и баща на Спок). Освен това в обсъждането се включват и изпълнителните продуценти Алекс Курцман, Гретхен Бърг, Арън Харбъртс, Хедър Кадин и Акива Голдсман. Време е и за официален синопсис:

Star Trek: Discovery” ще проследи пътуването на екипаж от Звездния флот в тяхната мисия да откриват нови светове и нови форми на живот. Един офицер ще трябва да се научи как да разбира истински всички извънземни същества, ала първо ще трябва да се научи да разбира себе си. В поредицата ще има нов кораб и нови герои, които вярват в същите идеи, познати на почитателите на света на Star Trek – с надеждата, че и в бъдното те ще вдъхновяват поколения от мечтатели и хора на действието…

Представяме на вашето внимание и снимки на част от главните герои в действие, което – да стискаме палци – няма да напомня (част от) телевизионните трек-авантюри от миналото. За всички детайли, които сме отразили до момента във връзка с този очакван от всички фенове проект, може да проверите в новините ни до момента.

star-trek-discovery-sonequa-martin-green

star-trek-discovery-klingons-howling

star-trek-discovery-michelle-yeoh

star-trek-discovery-rainn-wilson

star-trek-discovery-mary-chieffo-chris-obi

star-trek-discovery-image-michelle-yeoh-sonequa-martin-green

star-trek-discovery-michelle-yeoh-sonequa-martin-green

star-trek-discovery-chris-obi

star-trek-discovery-jason-isaacs

star-trek-discovery-image-jason-isaacs

photo5163531961426356170

Премиерата на „Star Trek: Discovery” ще бъде на 24 септември по CBS Television, като всички последващи епизоди ще бъдат достъпни в CBS All Access (абонамента за VoD и стрийминг на живо). Междувременно, благодарение на CBS Studios International и Netflix, още над 180 държави в целия свят ще имат достъп до епизодите на сериала.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *