Въпреки че ентусиазмът ни за сериалите на Marvel и Netflix малко спадна – отвсякъде ни заливат качествени тв продукции, а и нивото на последните епизоди от „Iron Fist“ не може да се сравнява с първите сезони на „Daredevil“ или „Jessica Jones”, пак изпитахме лека завист към феновете, които са гледали първия епизод на „The Defenders“ на Comic-Con. Ние ще трябва да изчакаме почти цял месец, да не говорим, че когато най-накрая имаме възможност да го гледаме, няма да ни го представят Чарли Кокс, Кристен Ритър, Майк Колтър, Фин Джоунс, Сигорни Уивър, Елъди Йънг, Дебора Ан Уол, Джесика Хенуик и шоурънърът Марко Рамирес.

Но стига сме се оплаквали – ние, обикновените зрители, които и тази година не сварихме да отидем до Сан Диего, поне получаваме новия екшън трейлър, който също е бил представен на Comic-Con. Според нас можеше да залага още повече на Сигорни Уивър и неясните ѝ отношения с Електра, но пак сме доволни от видяното – до голяма степен „още от същото“, но ако става дума за приятен екшън (особено ръкопашен бой) и як злодей, нямаме нищо против. Вижте как ще ви се стори на вас и дали случайно не ви е писнало вече от защитниците на Ню Йорк.

https://www.youtube.com/watch?v=D_6J9BqgonU

Нямаме нужда от толкова „шегици“ за това как супергероите стават отбор по принуда и всъщност всеки от тях предпочита да работи сам, но даже и когато такива неща натежават в трейлърите и ни карат да въртим очи, в самия сериал това ще е важна част от сюжета и развитието на персонажите. Надяваме се, че точно този аспект няма да го объркат. Засега сме оптимистично настроени и съвсем скоро ще видим дали очакванията ни ще се оправдаят. Ако пък вие все още не сте преситили и нямате търпение за още Marvel екшън на малкия екран, вижте един клип, кратко промо, разказано от Стан Лий и с един симпатичен тийзър като финален кадър, както и няколко плаката.

$

Poster.indd

$ (2)

$ (3)

Освен гореспоменатите Чарли Кокс, Кристен Ритър, Майк Колтър, Фин Джоунс, Сигорни Уивър, Елъди Йънг, Дебора Ан Уол и Джесика Хенуик, в „The Defenders“ ще видим още Скот Глен, Елдън Хенсън, Кери-Ан Мос, Рейчъл Тайлър, Ика Дарвил, Симон Мисик и Розарио Доусън.

Премиерата е 18 август по Netflix.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Определено изглежда по-добре от Iron Fist, който въпреки, че беше увлекателен беше цели пропасти под високото качество, което зададоха другите сериали. А и новината, че очевидно бездарния Скот Бък няма да ръководи втория сезон беше повече от позитивно приета. Дано само да не осере много Inhumans докато тотално го шитнат, че ще гневната нърд тълпа ще го погне със вилите и факлите вече…

  2. Въпреки че пичовете и мацката са много симпатични, някак всички чакаме The Punisher да дойде и да изгаси лампите.